The Witcher 3 Türkçe yama çalışması sona erdi, bugün çıkıyor!

The Witcher 3: Wild Hunt için hazırlanan hayran yapımı Türkçe yama çalışmasında sona gelindi ve test aşaması da bitti.

The Witcher 3: Wild Hunt için hazırlanan hayran yapımı Türkçe yama çalışmasında sona gelindi ve test aşaması da bitti. Yamanın beta sürümünün bugün yayınlanması bekleniyor.

2015’in en iyi oyunu ödülünü alan geçtiğimiz yılın en başarılı RYO’su The Witcher 3: Wild Hunt, aynı zamanda oyun tarihinin en çok ödül alan yapımı. Bunun dışında oyunda maalesef resmi olarak Türkçe dil desteği yer almıyor. Bu nedenle oyunun bir hayranı tarafından oluşturulan ekibin gönüllü olarak geçtiğimiz yılın Eylül ayında başlattığı Türkçe yama çalışmasında bugün itibariyle sona gelindi ve test aşaması da bitti.

Donanım Haber forumları üzerinden yamanın durum güncellemesi hakkında bilgiler veren Türkçe yamanın hazırlayıcısı, bugün paylaştığı son bilgiyle The Witcher 3: Wild Hunt’ın Türkçe yama çalışmasının tamamlandığını belirterek beta sürümündeki yamanın çıkış tarihini de açıkladı. Buna göre Türkçe yama paketi, 26 Mart 2016’da yani bugün yayınlanacak. 

Şu ana kadar yamanın indirilmesi için herhangi bir bağlantı adresi paylaşmayan forum kullanıcısının, ilerleyen saatlerde veya yarın Türkçe yamayı piyasaya sürmesi bekleniyor.

Oyunun ilk büyük genişleme paketi Hearts of Stone için de Türkçe yama hazırlayacağını açıklayan Türkçe yama çalışmasını yürüten ekip, bu çalışması içinse herhangi bir tarih vermedi.

Yama hakkındaki son gelişmeleri buradaki forum adresinden takip edip beta sürümündeki bu yamayı, yayınlandığında indirebilirsiniz.

Önceki İçerikUncharted 4: A Thief’s End için yeni bir fragman yayınlandı!
Sonraki İçerikCRYENGINE V’in kullanıldığı etkileyici orman görselleri paylaşıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz