The Crew’un Ek Paketi Wild Run Çıkışını Yaptı

Ubisoft, Crew’ı tekrar canlandırmaya çalışıyor.

Ubisoft‘un açık dünya çevrim içi yarış oyunu The Crew ilk ek paketini yakın zamanda PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkardı. İlk olarak grafikleri elden geçiren ek paket ayrıca yeni araç sınıfları, hava şartları ve The Summit olarak adlandırılan yeni bir oyun modu ekliyor.

Araç çeşitleri olarak; yüksek hızlara ulaşan drag arabaları, drift arabaları, canavar kamyonlar ve motosiklet oyuna ekleniyor. Değişken hava koşullarının da eklendiği oyunda yağmur, arabaların tutuşunu etkileyecek.

Yeni mod olan The Summit ise binlerce oyuncuyu bir araya toplayacak ve çeşitli yapılacak etkinliklerde güçlerini gösterme fırsatı sunacak. Aylık yapılan finallerde ise kazanana çeşitli hediyeler verilecek.

Ek paketi almak istemeyen kullanıcılar grafik güncelleştirmesinden bedava olarak yararlanabilecek. Ubisoft ayrıca oyunu ileride düzeltip, geliştireceklerinin ve yeni içerik ekleyeceklerinin sözünü verdi.

Ek paket dolu dolu gözüküyor ancak Steam‘de ek paketin ana oyundan daha pahalı olması ise komik. Ek pakete Steam’den buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikWoW 11. Yılını Hediyelerle Kutluyor
Sonraki İçerikMinecraft, Wii U Derecelendirme Listesinden Kaldırıldı
Makine ve otomotiv mühendisi, aynı zamanda yılların oyuncusu. Arada kamyonculuk yaptığı iddia edilmektedir.

2 Yorum

    • The Crew Wild Run, The Crew’un ek paketidir ve ücretlidir. Yani ana oyuna entegre etmek için satın almanız gerekiyor. Fakat bu genişleme paketini satın almadan da grafik yükseltmesinden yararlanabilirsiniz ancak diğer yeniliklere sahip olamazsınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz