Thanos’un ilk fotoğrafı Avengers: Infinity War setinden geldi!

Avengers: Infinity War ile Marvel Sinematik Evreni'ne asıl girişini yapacak Thanos'un ilk set fotoğrafı yayınlandı.

Avengers‘a karşı en büyük tehdit olan Thanos‘un ilk fotoğrafı Avengers: Infinity War filminin setinden yayınlandı.

Kızgın Titan ve Sonsuzluk Eldiveni‘nin sahibi Thanos, Yenilmezler’e (Avengers) ve evrenin geri kalanına karşı en büyük tehdit. 2018 yılında vizyona girmesi planlanan Avengers: Infinity War filmi ile Marvel Sinematik Evreni‘ne asıl girişini yapacak olan Thanos’un ilk çekim fotoğrafları ise Avengers: Infinity War filminin setinde ortaya çıktı.

Josh Brolin tarafından canlandırılacak Thanos, Russo kardeşlerin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Avengers: Infinity War filmiyle izleyicisiyle buluşacak. Bu bağlamda, çekimlerine başlanan filmin setinden Russo kardeşler tarafından bir fotoğraf yayınlandı. Russo kardeşlerin kendi Facebook sayfalarında yayınlandığı ve aşağıda da yer alan fotoğrafta, Brolin ile yönetmen Russo kardeşlerin Thanos’u sinemaya aktarımındaki çalışmaları görülüyor.

Thanos (Josh Brolin), filmin yönetmenleri Russo kardeşler ile Avengers: Infinity War'un çekimlerinde
Thanos (Josh Brolin), filmin yönetmenleri Russo kardeşler ile Avengers: Infinity War’un çekimlerinde

Avengers: Infinity War’un 2018’in ikinci yarısında vizyona girmesi bekleniyor. Russo kardeşlerin çalışmalara erkenden başlamış olmasıysa, bizleri gerçekten sağlam bir yapımın beklediğini gösteriyor.

Son olarak, Thanos daha önceden de MCU’nun (Marvel Sinematik Evreni) bazı filmlerinde kısa sahnelerde yer almıştı. Bunlardan ilki 2012 yılında gösterime giren Avengers filmi, ikincisi 2014 tarihli Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) ve üçüncüsü 2015’de vizyona giren Avengers: Age of Ultron (Yenilmezler: Ultron Çağı) idi.

Önceki İçerikPS4 Pro da bekleneni veremedi: İlk hayal kırıklığı Mass Effect Andromeda’dan
Sonraki İçerikBTK’nın AKK’ya yönelik yeni düzenlemesi beklendiği gibi olmadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz