TBF 2019 biletleri iki saat içinde tükendi!

31 Ağustos Cumartesi günü Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin en iyisinin belirleneceği Türkiye Büyük Finali’nin biletleri etkinliğe 3 hafta kala, satışa çıktığı günde 2 saat içerisinde tükendi.

Riot Games Espor Sahnesi’nde düzenlenecek etkinlik için biletler Biletix üzerinden 8 Ağustos günü satışa sunulmuştu. Büyük bir espor coşkusuna ev sahipliği yapacak olan etkinlik biletleri her sene olduğu gibi bu sezon da büyük ilgi görerek, iki saat içerisinde tükendi.

Espor tutkunlarının büyük heyecanla beklediği TBF etkinliğinde Riot Games Espor Sahnesi’nin yanında kurulacak festival alanıyla, espor coşkusu tüm gün boyunca yaşanacak. Etkinliği yerinde izleme fırsatı bulamayanlar ise Youtube (http://www.youtube.com/LoLespor),Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve Facebook (facebook.com/lolespor) kanalları üzerinden canlı yayınla müsabakayı takip edebilecek.

KaynakBasın Bülteni
Önceki İçerikSteelSeries’in yeni mekanik klavyesi Türkiye’de
Sonraki İçerikTürkiye’de ilk defa yapılacak olan ‘Teke Tek’ League of Legends
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz