Taksim Meydanında savaş başlıyor!

Gametolia’nın oyunseverlere sunduğu MMOTPS oyunu M.A.R.S’da ülkemizdeki oyuncuları mutlu edecek bir gelişme var.  Unreal Engine oyun motoru ile harika görsel kaliteye sahip olan bu oyuna yakışacak kalitede bir Taksim Meydanı haritası geliyor. Haritaya baktığımızda adeta İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biri olan Beyoğlu’na bağlı Taksim’in ıssızlaşmış halini görüyoruz.

Gametolia,  M.A.R.S oyuncularının  seyyar simit tezgahlarından, binaların yapısına ve bazı tarihi mekanlara kadar neredeyse birebir olarak oyuna entegre edilmiş olan bu Taksim haritasında 24 Nisan tarihinde rakipleriyle savaşabileceklerini açıkladı.

Ayrıca M.A.R.S  yine Türk tarihinden esintileri de getirmeye devam etmekte.  Oyunda mağazaya eklenecek iki yeni kostüm, Külhanbeyi ve Türk Lokumu da oyuncuların ilgisini çekeceğe benziyor.

Önceki İçerikBir Metucon’u daha geride bıraktık
Sonraki İçerikAvuclarinizin icindeki sinema sistemi:Yeni Acer C2015 projektor
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz