Street Fighter V’in Savaş Sistemi Fragmanı Yayımlandı ve Dövüş Sistemi Detaylandırıldı

Street Fighter V’in savaş sistemi fragmanı ile birlikte dövüş sistemi detaylandırıldı. Ek olark, oyuna ait yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

Capcom, Street Fighter V için yeni bir fragman ve ekran görüntüleri yayımladı. E3 öncesi yayımlanan yeni görüntüleri ile oyunun dövüş sistemi de detaylandırılmış oldu.

Street Fighter V,  “Variable” isimli yeni bir dövüş sistemine sahip olacak. İşte detayları:

  • V-Skills – Her bir karakter için benzersiz yetenekler içerir. Orta derece yumruk ve tekme tuşları ile ulaşılabilir. Bunlar; Ryu için “Mind’s Eye”Chun-Li için “Rankyaku”, Nash için “Bullet Clear”, ve M. Bison için “Psycho Reflect” isimli yetenekler.
  • V-Trigger – Her bir karakter için benzersiz yetenekler içerir. V-Gauge dolu olduğunda, yavaş yumruk ve yavaş tekme tuşlarına aynı anda basıldığında erişilebilir. Bunlar; Ryu için “Denjin Renki”, Chun-Li için “Renkiko”, Nash için “Sonic Move” ve M. Bison için “Psycho Power” isimli yetenker.
  • V-Reversals – Bir kere V-Gauge biriktirip rakibin saldırılarını engellerken karşı atak yapma fırsatı verir.
  • EX Gauge – Rakibe bir miktar zarar verir.
  • Critical Arts – Her bir karaktere özel son derece yüksek saldırılar içerir. Bu saldırılar için sinematik geçişler vardır.

Street Fighter V’in savaş sistemi fragmanı için aşağıdaki videoyu izleyebilir, ayrıca yayımlanan ekran görüntülerine de aşağıdan bakabilirsiniz:

 

Önceki İçerikSteam Yaz İndirimleri Başladı!
Sonraki İçerikMarvel Future Fight’a Yeni Güncelleme Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz