Spider-Man: Homecoming’te Iron Man’in yer alacağı doğrulandı!

2017'de vizyona girecek olan yeni Spider-Man filmi Homecoming'in kadrosunda Iron Man'in olacağı doğrulandı.

Yeni Spider-Man filminde Robert Downey Jr.’ın Iron Man olarak rol alacağı onaylandı.

Marvel’ın başkanı Kevin Feige, Marvel ve Sony ortaklığı ile hazırlanan yeni Spider-Man filminde başka süper kahramanların da olacağını söylemişti.

The Hollywood Reporter‘a göre ise, Iron Man‘i canlandıran aktör Rober Dwoney Jr., Spider-Man: Homecoming‘in kadrosunda yer alıyor. Bu söylenti daha sonra Spider-Man: Homecoming filminin resmi Twitter hesabından da doğrulandı.

Bu bağlamda, Mayıs ayında vizyona girecek olan Captain America: Civil War filmi ile bu iki süper kahraman arasında bazı ilişkiler gerçekleşecek ve yeni Spider-Man filmi Homecoming de bunun devamı niteliğinde olacak.

Spider-Man: Homecoming filminin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor ve filmin kadrosunda şu an da Spider-Man olarak Tom HollandAunt May olarak Marisa TomeiZendaya ve Downey Jr. gibi isimlerin yer aldığı biliniyor. Ayrıca, Batman karakterini canlandıran aktör Michael Keaton‘ın yeni Spier-Man filminde herhangi bir kötü karakter rolünde yer alabileceği iddia edildi.

Tom Holland’ı Spider-Man olarak ilk defa 6 Mayıs 2016’da vizyona girecek olan Captain America: Civil War filminin fragmanında görme şansı elde etmiştik.

Spider-Man: Homecoming filmi ise 7 Temmuz 2017 tarihinde gösterimde olacak.

Önceki İçerikSöylenti – Horizon: Zero Dawn’ın çıkış tarihi 2017’ye ertelendi
Sonraki İçerikYouPorn’un sponsor olduğu e-Spor takımı, ESL turnuvalarından men edildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz