Sony nihayet PlayStation 4K’yı onayladı!

Yükseltilmiş donanıma sahip yeni PlayStation 4 sonunda resmi olarak doğrulandı ve ilk detayları açıklandı.

Uzun süredir konuşulan geliştirilmiş PlayStation 4 konsolunun varlığı sonunda resmi olarak Sony tarafından doğrulandı.

Sony Interactive Entertainment‘ın başkanı Andrew House’ın Financial Times‘a yaptığı açıklamayla Sony‘nin yükseltilmiş özelliklere sahip, PlayStation 4’ün bir üst versiyonu üzerinde çalıştığı kesinleşmiş oldu.

Bu yeni konsolun varlığını onaylayan House, PlayStation 4.5 diğer bir deyişle PlayStation 4K‘nın E3 2016′da gösterilemeyeceğini söyledi. Ayrıca piyasadaki 350 dolarlık mevcut konsoldan biraz daha pahalı olacağını belirtti.

Andrew House satış politikalarına da değindi ve gelişmiş yeni konsolun normal versiyon ile birlikte piyasada olacağını ve her ikisinin de uzun vadede satışta olmaya devam edeceğini ifade etti. Buna ek olarak, daha önceden iddia edildiği gibi yükseltilmiş PS4’ün yüksek çözünürlük desteği ile birlikte 4K çözünürlük sunacağını doğruladı.

House’un dediğine göre, PS4 desteği bulunan oyunlarının tamamı veya büyük bir kısmı aynı zamanda PlayStation 4K’yı da destekleyebilecek.

Farklı donanımlara sahip iki ayrı konsolun olmasının oyun geliştiricileri için herhangi bir zorlayıcı yanının olmayacağının da altını çizen Sony’nin başkanı, bunun sadece küçük bir farklılık olduğunu ve kolayca halledilebilir düzeyde olacağını, yaptığı açıklamada söyledi.

PS4.5 iddiaları ilk olarak Mart ayında ortaya atılmış, daha sonra bu iddialara yeni cihazın fiyatı ve özellikleri hakkındaki söylentiler eklenmişti. 

Önceki İçerik“Suicide Squad” Cosplay Yarışmasına Katılın Comic Con’a Katılma Şansını Yakalayın!
Sonraki İçerikInjustice 2’nin ilk oynanış videosu yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz