Smite Arena modu tamamen güncelleniyor!

Smite’ın popüler modu Arena, görsel olarak tamamen güncelleniyor.

Geliştirici şirket Hi-Rez Studious’un yaptığı açıklamaya göre, Smite Arena modu görsel açından tamamen güncellenmiş olarak geliyor. TPS bir oynanışa sahip olan aksiyon temalı MOBA oyunu Smite, Arena modu ile oldukça popüler. IGN’e konuşan geliştirici şirket, bu modun tamamen görsel açından güncelleneceğini belirtiyor hatta moda ait ilk konsept tasarım bile yayınlandı. İşte Smite’ın Arena moduna ait ilk tasarım:

Geliştirici şirket Hi-Rez Studious’tan çevre sanat yönetmeni Thomas Holt, “Yeni güçlendirmeler, NPC’ler ve minyonlar da dahil olmak üzere Arena modunu tamamen bir görsel revizyon yaparak güncelledik. Kalabalık yapılar daha iyi ayırt etmek, harita üzerindekilerin kalitesini artırmak ve oyun modları ile temalarını daha iyi desteklemek için yeniden yapıldı.” dedi.

Smite Arena modu güncellemesi için kesin bir tarih belirtilmiyor ancak 23-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Smite Spring Fling ve Spring Split Finals LAN etkinlikleri için yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

 

Smite hakkında

Smite (veya SMITE) Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen Üçüncü Gözden (TPS) oynanan Moba (Çok Oyunculu Savaş Arenası) oyunudur. Oyun Mitolojiyi konu alır ve oyuncular da tanrıları canlandırmaktadır.

Oyun DotA’dan esinlenilerek yapılmıştır.Temelde oyuncular birbirleriyle savaşır ve küçük yaratıklar da takımlarına katkı sağlar. Oyuncular bir tanrıyı temsil eder ve kendine has yetenekleri vardır.Her takım kendi başlangıç noktasından eşya alabilir. Diğer moba oyunlardan farklı olarak oyun üçüncü göz bakışından (TPS) oynanmaktadır. 1vs1, 3vs3, 5vs5 (10vs10 yakında) karşılaşmalar bulunmaktadır.

Oyun Modları

  • Arena
  • Conquest
  • Assault
  • Joust
  • Siege
  • MOTD(Match Of The Day = Günün Maçı)

Ek olarak Practice modu mevcuttur.

Önceki İçerikKilling Floor 2 Steam’de Çıktı!
Sonraki İçerikTotal War: Warhammer Resmen Duyuruldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz