SEGA’dan Peşpeşe Yakuza Duyuruları Geldi!

SEGA son dönem Yakuza serisi ile oldukça ses getirmekte. Serinin popülaritesi batıda gittikçe artarken SEGA da seriyi tekrar köklerine döndürmek ve yeni oyuncular ile buluşturmak için çeşitli atılımlar yaptı. İlk oyunun öncesini konu alan Yakuza 0 senaryoyu derinleştiren firma ardından birinci oyunun yeniden yapımı Yakuza Kiwami ile eski oyunculara yenilenmiş görseller ve oynanış mekanikleri ile harika bir nostalji, yeni oyuncular için de seriye taze bir başlangıç imkanı sundu. Kiwami’nin batıdaki çıkışına sayılı günler kala Tokyo Akihabara UDX Theater’da düzenlenen özel bir etkinlik ile SEGA bombaları peşpeşe patlattı.

Bunlardan ilki Yakuza 2’nin yeniden yapımı Kiwami 2 oldu:

Sonraki duyuru biraz daha tahminlerimizin ötesinde oldu. Anime klasiği Hokuto no Ken (Fist of the North Star) Sega’nın ellerinde bir kez daha hayat buluyor. Japonya’da Hokuto ga Gotoku olarak adlandırılacak olan oyun Yakuza’nın Japonya’daki adı Ryu ga Gotoku ve Hokuto no Ken’in isimlerinin birleşiminden oluşuyor. Yakuza’nın senaristi tarafından kaleme alınacak olan oyunun senaryosu animeden bağımsız olacak:

Bitmedi! Bu oyunların yanısıra SEGA’nın iki büyük projesi daha var: Shin Ryu ga Gotoku (New Yakuza) ve Yakuza Online.  Shin Yakuza batıya önümüzdeki sene gelecek olan Yakuza 6: Song of Life’ın sonrasında geçiyor ve bizi yeni bir karakterle, Kasuga Ichiban ile tanıştırıyor:

Yakuza Kiwami 2, Hokuto ga Gotoku ve Shin Yakuza PlayStation 4′e özel olarak geliyor.

Free to Play olarak 2018’de erişime açılacak Yakuza Online ise ilk kez Yakuza evrenini PC’lerimize taşıyor. PC, iOS ve Android için çıkacak olan oyun hakkında yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız!

Önceki İçerikHalf-Life 3’ün hikayesi ortaya çıktı!
Sonraki İçerikDragon Ball FighterZ: Super Saiyan God Blue Fragmanı Yayınlandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz