S4 League: ProSiebenSat.1 Games oyunun Türkçe sürümünü piyasaya sürdü.

Sporun geleceğine katılın ve özel içeriğe erişim hakkı kazanın

Oyun üreticisi ProSiebenSat.1 Games, sevilen ücretsiz çevrimiçi oyunu S4 League‘i Türkiye’de resmen piyasaya sürmekten büyük mutluluk duyuyor. Aksiyon dolu bu oyunun Türk topluluğu ile buluşmasını kutlamak için geliştirme ekibi, oyunun metinlerini tamamen Türkçeye çevirmekle kalmadı, aynı zamanda yeni silah ve etkinliklerle dolu özel ve sınırlı süreli bir içerik paketi de hazırlamayı başardı.

Savaşçı kodunu yükleyin

Yalnızca Ağustos’ta ücretsiz olarak verilecek Kanlı Casus Baltası’nı alabilmek için, lansman aşaması süresince oturum açmayı sakın unutmayın. Yedi gün boyunca ekstra %10 saldırı veren bu öldürücü silahı kullanarak gerçek bir savaşçı olun ve yakındaki Topluluk Turnuvası Etkinlikleri’nden birinde düşmanlarınıza karşı hakimiyet kurun. Örneğin: 80. Seviye savaşçılarına, Altın Altıpatlar (Saldırı +%10, PEN +10), Mor Denizaltı Silahı (Saldırı +%10) veya Katana (Saldırı +%10, PEN +80) gibi olağanüstü silahlar veren Uzman Etkinliği’ne adınızı yazdırmaya çalışın. Sanal bir bilim kurgu spor yarışması olan S4 League’e kendinizi verin ve liderlik tablosunun tepelerine tırmanın.

Süper Alışveriş

Lansman sırasında ve sonrasında birçok yeni elbise, silah ve farklı öğeler sizlerle buluşacak. İster bir korsan kostümü giymek veya bir Alev Katanası savurmak veya Kapsüllere biraz PEN harcamak isteyin; satın almak isteyip de bulamayacağınız hiçbir şey olmayacak.

Oturum açmak demek ödül demek

Art arda olmasına gerek yok, oyuna sürekli oturum açmak, oyunculara birçok bonus öğesi kazandıracak. Örneğin, üç gün oynarsanız 1 Kupan Kapsül, yedi gün oynarsanız 3 G Kapsülü’nden 2 blok kazanacaksınız ve böyle böyle devam edecek.

Sporun geleceği

S4 League, hem Oyuncu-Oyuncu hem de grup savaşlarına izin veren birçok farklı oyun moduna sahip bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Her karakter toplam üç silah kullanır ve düşmanlarıyla savaşmakta kullanacağı bir süperinsan yeteneğine sahiptir. Oyuncular, karakterlerinin ayarlarını kendileri seçer, bu sayede taktiksel ve strateji anlamında sayısız çeşitlilikte kombinasyona sahip olurlar, bu da bir profesyonel oyun ve klan temelli topluluklar için ideal bir ortam demektir.

S4 League haberleriyle ilgili daha fazla bilgiye www.s4league.com adresinden erişebilirsiniz.

Önceki İçerikEfsane oyun “Mortal Kombat” Playstore’da Temmuz ayına damgasını vurdu
Sonraki İçerik2K, WWE 2K14®’teki 30 Years of WrestleMania® Modunu Tanıttı
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz