Resident Evil Village’ın hikayesi ve oynanış görüntüleri sızdı

Capcom'un hack'lenmesinin etkileri devam ediyor.

Kasım ayında Capcom‘un hack’lenerek şirket içi dokümanların ve uzun vadeli planların sızdırılması büyük ses getirmişti. Şimdi ise bu hack’lenmenin sonucu olarak yapım aşamasındaki Resident Evil Village‘ın hikayesi ve oynanış görüntüleri internete düştü.

Oyunun hikayesinden kilit kısımları ve hatta sonunu gösteren yaklaşık 20 adet ara sahne sızdırıldı. Oyun çıkana kadar herhangi bir spoiler yememek için dikkat etmek gerekecek. Sorun şu ki, Capcom Resident Evil Village için henüz bir çıkış tarihi açıklamadı. Yani oyunun çıkışına kadarki uzun süreçte sızdırılan bilgilerden ve görüntülerden kaçınmak zor olabilir.

Geçen ayki hack’lenme sonucunda Capcom’un 2024’e kadar piyasaya sürmeyi planladığı geliştirme aşamasındaki oyunların listesi de sızdırılmıştı. Bunlar arasında Dragon’s Dogma 2, Monster Hunter 6, Street Fighter 6, Residen Evil 4 Remake ve Power Stone Remake gibi projeler var.

Resident Evil Village PlayStation 5, PC ve Xbox Series X|S için duyurulmuştu. Oyunun PS4 ve Xbox One için de çıkabileceği ancak bunun kesin olmadığı açıklanmıştı.

Resident Evil Village PS4 ve Xbox One için de çıkış yapabilir

KaynakPush Square
Önceki İçerikTurtle Rock’ın yeni oyunu Back 4 Blood duyuruldu
Sonraki İçerikIndie World sunumunda Nintendo Switch için yeni oyunlar duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz