Resident Evil 4, 5 ve 6 yeni nesil konsollara geliyor!

Capcom, Resident Evil serisinden 3 oyunun daha Xbox One ve PlayStation 4 için hazırlandığını duyurdu.

Capcom, Resident Evil serisinden 3 oyunun daha Xbox One ve PlayStation 4 için hazırlandığını duyurdu.

Oyunun resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan video ile birlikte, seriye ait üç oyunun PlayStation 4 ve Xbox One’a geleceği açıklandı.

Resident Evil 4,5 ve 6 oyunlarının bu yıl içerisinde belli dönemlerde yeni nesil konsollar için piyasaya sürüleceği belirtildi. Böylece, Capcom’un bu seriden sadece 2 oyunu ‘remake’ sürümsüz kaldı. Resident Evil 3 ve Code Veronica henüz remake sürümü duyurulmayan iki oyun. Ayrıca, Capcom’un bu oyunları da yeni nesil konsollar için hazırlayacağı garantisi bulunmuyor ancak firmanın bu konudaki genel açıklamasına göre, klasik oyunlar remake sürümleriyle tekrar piyasaya sürülüyor.

Serinin 4, 5 ve 6. oyunları, daha önceden remake sürümleri çıkış yapan Resident Evil ve Resident Evil 0’nun ardından bu yıl içerisinde yayınlanmış olacak. Resident Evil 6, 29 Mart’ta; Resident Evil 5 bu yaz döneminde; Resident Evil 4 ise bu yılın sonlarına doğru çıkış yapmış olacak. Her biri 20 Dolardan satılacak.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Resident Evil 0 HD Remaster‘ın dışında şu anda Resident Evil 2 Remake sürümü yapım aşaması durumunda.

Önceki İçerikFIFA 17’de Türkçe seslendirme desteği olması için imza kampanyası başlatıldı
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider’ın PC satışları Xbox One’a göre 3 kat daha fazla!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz