Razer Dünyanın En İyi Mekanik Klavyesini Güncelledi

Yeni Razer BlackWidow V2 mekanik oyuncu klavye serisi, yeni tuş opsiyonu, manyetik bilek yaslama bölümü ve görünümündeki geliştirmelerle geldi.

Oyuncular için önde gelen global yaşam tarzı markası Razer, ünlü klavye serisinde yepyeni Razer BlackWidow Chroma V2 mekanik oyuncu klavyesi ile başlayan büyük yenilenme hareketini duyurdu.

İlk olarak 2010 yılında lansmanı yapılan Razer BlackWidow mekanik klavyeler hızlı bir şekilde dünyanın en popüler oyuncu klavyesi olmuş ve tüm dünyadaki profesyonel oyuncular için fiilen bir numaralı seçim haline gelmişti. Razer 2014’de kendi mekanik tuşlarını – Razer Green ve Razer Orange tuş – üretmeye başladı ve böylece oyunlar için optimize actuation (çalıştırma) için endüstri kriterlerini koyarak çabuk yanıt verme yeteneği ve üstün dayanıklılık gibi konularda mekanik klavyeler için sektörde bir kıyaslama noktası yarattı.

Razer BlackWidow V2, Green ve Orange seçenekleriyle en iyi dokunmatik tuşları sunma geleneğini devam ettirirken bir de alternatif sunuyor: Razer Yellow tuş. Doğrusal ve sessiz tasarımı ve tuşlar arasındaki mesafenin azaltılmış olması tuşların her zamankinden daha hızlı basılmasını olanak sağlıyor. Yeni tuşun duygusu ve özellikleri, bir maç boyunca belirli tuşlara binlerce kez basmak zorunda kalan FPS ve MOBA oyuncuları düşünülerek tasarlandı.

Razer Yellow tuş, tıpkı Green ve Orange tuşlar gibi, 80 milyon basışa kadar tuş ömrüyle yeni nesil mekanik tuşlar arasında en uzun ömre sahip ve tüm mekanik tuşlardan daha uzun yıllar boyunca dayanacak şekilde üretildi.

Razer BlackWidow V2’nin sunduğu konfor da dayanıklılığı ile eş orantılı. Yeni eklenen manyetik bilek yaslama bölümü opsiyonel olarak BlackWidow V2 klavyenin alt kısmına takılabiliyor ve oyun maratonları boyunca oyuncuların rahat hissetmesine yardımcı oluyor.

Razer Kurucu Ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, BlackWidow V2 serisi klavyelerle ilgili şunları söylüyor: “Her şeyi kapsayan geniş geliştirmeler yaptık ve halen oyunculuğa yönelik klavye tuşları tasarlayan tek firmayız. Razer BlackWidow Chroma V2, 2010’da orijinal BlackWidow ile efsanevi dayanıklılık ve konfor sunarak başlattığımız mirası devam ettiriyor. Bu, şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi mekanik klavye.”

Razer BlackWidow Chroma V2 klavyeler, cihazlar arası senkronize edilebilen ayarlanabilir aydınlatma özellikleri sunan Razer Chroma™ teknolojisine sahip, her biri alttan ayrı ayrı aydınlatılabilen tuşlara sahip. Oyuncular 16.8 milyon renk seçeneği ve sınırsız efekt arasından seçim yapabilir. Özel ayarlar Razer Synapse yazılım platformu kullanılarak yapılabilir ve milyonlarca Razer yazılım kullanıcısı ile Razer Chroma Workshop (http://www.razerzone.com/chroma-workshop/) üzerinden paylaşılabilir. Oyun içi Razer Chroma aydınlatma profilleri, aralarında “Overwatch,” “Call of Duty®: Black Ops III,” “Blade and Soul” ve daha pek çok ismin bulunduğu popüler oyunlar ile entegre. Bu profillerde, tutorial’lardan oyun içindeki şık hareketlerinize kadar pek çok şeyi milyonlara gösterebilirsiniz.

Razer BlackWidow Chroma V2’nin seçili modellerinin satışına başlandı bile.

Fiyat:

199.99 € euro

Piyasa durumu:

Razerzone.com – Satışta

Tüm dünyada – Ocak 2017

Ürün özellikleri:

  • 50 g basış kuvvetine sahip Razer™ Mechanical Switches (Green)
  • 45 g basış kuvvetine sahip Razer™ Mechanical Switches (Orange / Yellow)
  • 80 milyon basışa kadar tuş ömrü
  • 16.8 milyon ayarlanabilir renk seçeneğiyle Razer Chroma™ özelleştirilebilir alttan aydınlatma
  • Ergonomik manyetik bilek desteği
  • Razer Synapse
  • ​ 10 tuş roll-over anti-ghosting özelliği
  • Anında makro kaydı yapılabilen, tamamen programlanabilir tuşlar
  • Oyun modu seçeneği
  • USB geçişi
  • Jaklı 3.5 mm 4-pole ses
  • 1000 Hz Ultrapolling
  • Örgü fiber kablo

Razer BlackWidow Chroma V2’yi daha yakından tanımak için:

razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-blackwidow-chroma-v2

Önceki İçerikOyun seslendirme sanatçılarının grevi büyük bir kararlılıkla devam ediyor!
Sonraki İçerikDragon Ball Xenoverse 2 Macerası Yeni Güncellemelerle Devam Ediyor!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz