Quantum Break ve Alan Wake’in yapımcısı Remedy, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Max Payne ve Alan Wake'in yapımcısı Remedy, Quantum Break'i piyasaya sürdü ve sıradaki projesine yöneldi.

Max Payne, Alan Wake ve son olarak Quantum Break’i yapan Redemy Entertainment’ın yeni bir oyun geliştirdiği ortaya çıktı.

Remedy‘nin henüz duyurmadığı yeni bir oyun geliştirdiği, şirketin çalışanlarından birinin özgeçmişinde yer alan bilgilerle ortaya çıktı.

Game Center Online ve VideoGamer.com‘un, Remedy’deki çalışana ait Linkedln profilindeki bilgileri ortaya çıkarmasıyla, şirketin yeni bir oyun hazırlığında olduğu belli oldu.

Linkedln sayfasındaki bilgilerde, 2015’in Ağustos ayından bu yana yani yaklaşık 9 aydır henüz resmi olarak duyurulmayan bir oyunun geliştirme aşamasında olduğu gözüküyor.

Linkedln profilinde yer alan bilgiler

Remedy; Helsinki, Finlandiya merkezli bir oyun geliştirme stüdyosu ve firmanın tekrardan Alan Wake serine yönelme istediğinde olduğu biliniyor. Buna ek olarak, şirkette yaratıcı yönetmen olarak görev yapan Sam Lake, Remedy’nin gelecek projelerinde çoklu oyuncu özelliğinin yer alabileceğini belirtmişti. Remedy’nin şu ana kadar yayınladığı oyunların birçoğu sadece hikaye modu içeriyor.

Nisan ayının başlarında konuşan Lake, gelecek oyunlar için “her türlü fikri” düşündüklerini söylemiş ve bunlardan birisinin ise çoklu oyuncu özelliği olduğunu dile getirmişti.

Remedy’nin son oyunu Quantum Break, 5 Nisan’da Xbox One ve PC için çıkmıştı.

Önceki İçerikKod adının “Neo” olduğu öne sürülen PS4.5’in sistem özellikleri sızdırılmış olabilir
Sonraki İçerikMirror’s Edge Catalyst’in çıkış tarihi ertelendi; sistem gereksinimleri açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz