Playstore’dan oyunseverlere yarıyıl tatiline özel kampanyalar

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore sürprizleri ve kaçırılmayacak kampanyalarıyla yarıyıl tatilini bir şenliğe dönüştürüyor.

Playstore, yarıyıl tatiline girecek öğrencilere güzel bir hediye sunuyor. Türkiye’nin çocuk kahramanı SüperCan’ın son oyunu “SüperCan 2”, tatil boyunca Playstore’dan ücretsiz olarak indirilebilecek. Playstore’da oyunseverleri bu sürpriz hediye ile birlikte kaçırılmayacak kampanya ve indirimler bekliyor.

“İstanbul Kıyamet Vakti” oyununun paketlerinde %25 indirim fırsatı sunulurken; “FIFA 14”, “Battlefield 4”, “Need for Speed Rivals”, “Crysis 3” gibi bu yılın en popüler Electronic Arts oyunları, 28 Ocak tarihine kadar aylık 2 TL’den başlayan taksitlerle oyunseverleri bekliyor olacak.

Oyunseverler Playstore’un hediye ve indirimleriyle yarıyıl tatili boyunca oyuna doyacaklar.

Basın Bülteni

Önceki İçerikOyun Tasarımcılarının Kalbi 48 Saat Boyunca Burada Atacak
Sonraki İçerikLos Santos Sular Altında!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz