Playstore yıl sonu kampanyaları başladı!

Playstore yıl sonu kampanyaları başladı. Playstore yıl sonu kampanyaları dahilinde 200'e yakın oyunda indirimler mevcut.

Playstore yıl sonu kampanyaları başladı. Playstore yıl sonu kampanyaları dahilinde 200’e yakın oyunda indirimler mevcut. Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore’un yıl sonu indirimlerinde %90’a varan indirimler oyuncuları bekliyor. NBA 2K18, Wolfenstein II: The New Colossus, Assassin’s Creed: Origins, PES 2018 gibi dijital oyun dünyasının en popüler oyunlarına büyük indirimlerle sahip olmak mümkün.

Yıl sonuna geldiğimiz şu günlerde bir çok firma gibi dijital oyun mağazaları da yıl sonu indirimlerine başladı. İndirimler dahilinde bir çok oyuna normal fiyatının kat kat aşağısına sahip olabilmeniz mümkün.

Türk Telekom internet faturasına ek 12 aya varan taksit ayrıcalığı

Playstore üzerinden satın olmuş olduğunuz oyunları, Türk Telekom  evde internet abonesiyseniz telefon faturanıza ek 12 aya aya varan taksitlerle alabilmeniz mümkün hale geliyor. Tabii bu durum yalnızca  Türk Telekom internet müşterilerinin sahip olduğu bir ayrıcalık. Öte yandan Türk Telekom müşterisi değilseniz kredi kartı ödeme seçeneğiyle de yıl sonu indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Playstore yıl sonu kampanyaları

Önceki İçerikAli Ağaoğlu ve İTÜ arasında bir garip Tesla Kavgası
Sonraki İçerikRed Dead Redemption 2’nin çıkış tarihi sızdırıldı!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz