PlayStation Plus Fiyatları Artıyor!

Avrupa ve İngiltere’de PlayStation Plus fiyatları üzerinde değişikliğe gidiliyor.

1 Eylül itibariyle Avrupa ve İngiltere’deki PlayStation Plus üyeleri %25 oranında fazladan ücret ödemek zorunda kalacak. Sony tarafından doğrulanan bilgiye göre, Avrupa bölgesinde ve İngiltere’de PlayStation Plus üyeleri için fiyat değişikliğine gidiliyor. Aylık ve üç aylık aboneleri etkileyen bu PlayStation Plus fiyatları artışı sonucunda aboneler %25 daha fazla ödeme yapacak.

Sony tarafından GameSpot‘a açıklana diğer bir bilgiye göre ise, yıllık üyeliği olan PlayStation Plus sahipleri bu fiyat değişiminden etkilenmeyecek ve yine aynı şekilde £39.99 fiyattan ödeme yapacaklar.

TechRadar tarafından doğrulanan diğer gelişme ise, bir aylık abonelik fiyatı £5.49’dan £5.99’a yükselecek. Üç aylık abonelik fiyatı ise £11.99’dan £14.99’a artış gösterecek.

Sony bu değişimin Amerika’da da uygulanıp uygulanmayacağı hakkında bilgi vermezken, 2014’ün sonlarında Güney Afrika’da fiyatlarda %51’lik bir artışa gidilmişti. Son olarak, bu fiyat politikasındaki değişimin ilerleyen zamanlarda ülkemizde de olup olmayacağı hakkında net bir bilgi yok. Gelişmelerin yakından takipçisi olacağız, bizi takip etmeye devam edin!

Önceki İçerikGTA 5’in Satış Rakamları 54 Milyonu Devirdi!
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider’dan Yeni Oynanış Demosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz