PlayerUnknown’s Battlegrounds Tam Sürüm Tarihi Netleşti

PlayerUnknown's Battlegrounds Tam sürüm tarihi netleşti. PlayerUnknown's Battlegrounds erken erişimden çıkıp, 1.0 sürümüne geçiyor ve Miramar haritası PC oyuncularının kullanımına sunuluyor. Detaylar haberimizde...

PlayerUnknown's Battlegrounds Tam Sürüm

PlayerUnknown’s Battlegrounds Tam sürüm tarihi netleşti. PlayerUnknown’s Battlegrounds erken erişimden çıkıp, 1.0 sürümüne geçiyor ve Miramar haritası PC oyuncularının kullanımına sunuluyor. Detaylar haberimizde…

PUBG Corporation CEO’su Chang-han Kim Game Awards 2017’de şirketin 20 Aralık 2017’de PlayerUnknown Battlegrounds sürüm 1.0’ı başlatacağını açıkladı ve oyunu Steam’in Erken Erişim programından çıkardı. Gösteri sırasında Kim, oyunun zaten 30 dolardan 24 milyon kopya sattığını ve büyümeye devam ettiğini söyledi. Oyun 12 Aralık’ta Xbox One Preview programı aracılığıyla konsollara geldiğinde bu sayı artacak.

PlayerUnknown’s Battlegrounds Tam Sürüm ile Miramar haritası PC oyuncularının kullanımına sunulacak

PUBG, 1.0 sürümüne girdikten sonra Miramar haritası PC sürümünde kullanıma sunulacak, ancak 2018’in başlarına kadar Xbox One sahipleri tarafından kullanılamayacak.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, son kişinin ayakta oyun mekaniği ile oldukça popüler ilk kişi shooter. Oyun, H1Z1 için inşa edilmiş Brendan “PlayerUnknown” Greene’in modslarına dayanıyor: King of the Kill ve ARMA oyunları. Bu mods 2000 Japon dystopian filmi Battle Royale’den esinlenilerek şu anki oyunun bir temasını taşıyor. Greene, Battlegrounds için yaratıcı yönetmen olarak görev yapıyor.

Ayrıca Chang-han Kim; 

“Şirketimiz, Erken Erişim sırasında silah ses, silah ve ekipleri, animasyonlar, araçlar, yağmacı sistemi ve çok daha fazlasını en iyi duruma getirme odaklı olarak aldığımız geri bildirimlere dayanarak eksiksiz bir Battle Royale deneyimi sunacağız” dedi.

 

Önceki İçerikCo-op Korku Oyunu GTFO Duyuruldu
Sonraki İçerikMinecraft Grafik Güncellemesi 2018’de Geliyor
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz