Planet Of The Apes Video Oyunu Olarak Geliyor

Büyük savaş video oyunlarına taşınıyor...

Sinema filmi serisi Planet Of The Apes (Maymunlar Cehennemi) video oyununa uyarlanıyor. The Imaginarium Studios‘un yaptığı, Planet Of The Apes: Last Frontier  çok yakında oyuncularla buluşacak. Yapımcı stüdyo oyunun ilk fragmanını yayınladı:

İşgal, ihanet ve hayatta kalma temalarını bir macera oyunu olarak işleyen Last Frontier, serinin son iki filminin konusunu kapsıyor. Basın açıklamasına göre, “Maymunlar kabilesi ve hayatta kalan insanlardan oluşan bir grup birbirleri ile savaşmaktadır. İki taraf da birbirlerine güvenmedikleri için ve varlıklarını devam ettirebilmek adına çarpışırlar.”

Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde New York Comic-Con’da Last Frontier hakkında ilk bilgiler verilmişti. Film serisinde olduğu gibi, Last Frontier’da da insanlarla maymunlar arasındaki ince çizgi bozuluyor. Oyunculara hem insan hem de maymun olarak oynama şansı verilecek olan oyunda oyuncular iki tarafın da duygularına ve düşüncelerine ortak olabilecekler. Oyunda her karar, barışa ve savaşa yön verecek. Ayrıca oyunda çoklu oyuncu olanağı da sağlanıyor.

Planet of the Apes: Last Frontier, PS4, Xbox One ve PC için geliyor. Yayıncı kuruluş FoxNet henüz kesin bir çıkış tarihi vermedi ancak oyunun 2017 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.

Önceki İçerikDestiny 2’nin Steam’e gelip gelmeyeceği netleşti
Sonraki İçerikTekken Android Ve IOS İçin Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz