Phantomers 3. Klan Turnuvası Şampiyonu XGame eSport

Phantomers’ta geçtiğimiz haftasonu 3. Klan Turnuvası heyecanı yaşandı. Ön elemeleri online olarak yapılan ve yarı finale kalmaya hak kazanan 4 takımın katılımıyla birlikte İstanbul Kongre Merkezi’ndeki Sömestr Fest organizasyonunda gerçekleştirilen turnuvada heyecan had safhadaydı. Turnuvanın Yarı Final mücadeleleri sonunda XGame eSports Club Fire ile geçtiğimiz 2 turnuvanın şampiyonu Mod Z Blue takımları final mücadelesine çıkmaya hak kazandı. Nefes kesen mücadeleler sonunda ise XGame eSports Club Fire 2-0’lık seri ile Şampiyon olarak 5.000 TL’lik ödül havuzundan 2.500 TL’lik aslan payını almaya hak kazandı. Turnuvada Mod Z Blue Ekibi 1.500, Ultimate Gaming Blue ekibi ise 1.000 TL’nin sahibi oldu.

3. Klan Turnuvasını Sömestr Fest’te takip eden oyunseverler hem turnuva heyecanına ortak oldular, hem de Cem Adrian, Athena ve Duman gibi sanatçıların konserleriyle doyasıya eğlendiler. Ayrıca gün boyunca NTT Game standına gelen ziyaretçiler Phantomers’ı deneme imkanı bulup bere, hediye kodu, sticker gibi ürünlerin de sahibi oldular.

3. Klan Turnuvası heyecanının ardından şimdi sıra GameSatış sponsorluğundaki 5.000 TL ödüllü 4. Phantomers Klan Turnuvasına geldi. Kayıtları dün tamamlanan turnuvanın ön elemeleri bu hafta içerisinde tamamlanacak ve aynı 3. turnuvadaki gibi yarı finale kalan 4 takım 6-7 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’ndeki Gaming İstanbul organizasyonunda Şampiyon olmak için mücadele edecekler.

Önceki İçerikSony’den birleşim kararı: İki ayrı Sony firması tek bir çatı altında toplanıyor!
Sonraki İçerikTeenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan Fragmanı Yayınlandı
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz