Pasifik Savaşı İsyan Ön Gösterimine Gitmek İster Misiniz?

Pasifik Savaşı isyan

Pasifik Savaşı isyan 23 Mart 2018 tarihinde vizyona girecek. 21 Mart Çarşamba akşamı Cevahir AVM’de yapılacak olan Pasifik Savaşı İsyan (Pacific Rim Uprising) ön gösterime şanslı 10 kişi katılım hakkı kazanacak. Twitter hesabımız üzerinden çekilişe katılabilirsiniz. 

Çekilişe katılım için yapmanız gerekenler;

  • Başlat tuşu twitter hesabını takip etmek
  • Çekiliş tweetini retweetlemek.

Pasifik Savaşı İsyan

Tür: 3D Epik Macera
Oyuncular: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny,Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day
Yönetmen: Steven S. DeKnight
Senaryo: Emily Carmichael & Kira Snyder veSteven S. DeKnight and T.S. Nowlin
Hikaye: Steven S. DeKnight and T.S. Nowlin
Uyarlanan Karakterlerin Yaratıcısı: Travis Beacham
Yapımcılar: Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni, Cale Boyter, Guillermo del Toro, John Boyega, Femi Oguns
İdari Yapımcı: Eric McLeod

Star Wars: Güç Uyanıyor filminden tanıdığımız John Boyega,  korkunç “Kaiju”ya karşı insanlığı kurtarmak için hayatını veren efsanevi bir babanın oğlunu, bir zamanlar umut vaat eden bir Jaeger pilotu olan asi Jake Pentecost karakterini canlandırıyor. Jake, eğitimini bırakıp yeraltı suç dünyasına girmiştir. Ancak, durdurulması zor bir tehdit şehirleri yıkıp dünyaya diz çöktürürken, savaşın gölgesinde yetişmiş, cesur bir pilot nesline liderlik eden ve yıllardır ayrı düştüğü kız kardeşi Mako Mori (Rinko Kikuchi) Jake’e babasının mirasına layık bir şekilde yaşaması için son bir şans verecektir. Yenik düşenler için adalet ararken, tek umutları yok edici güçlere karşı bir arada hareket etmektir.

Jake’e yetenekli, rakip pilot Lambert (Hızlı ve Öfkeli’deki Scott Eastwood) ile 15 yaşındaki Jaeger korsanı Amara (yeni oyuncu Cailee Spaeny) eşlik ediyor ve PPDC’nin kahramanları geriye kalan tek ailesi oluyor. Dünya üzerindeki en güçlü savunma gücü olmak üzere bir araya gelerek olağanüstü ve yepyeni bir maceraya doğru yola çıkıyorlar.

Pasifik Savaşı isyan

Pasifik Savaşı İsyan filminin yönetmeni Steven S. DeKnight (Netflix’deki Daredevil, STARZ’dan Spartacus). Filmde ayrıca Jing Tian, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day rol alıyor. 

Önceki İçerikGeralt’ın hangi oyuna konuk olacağı netleşiyor
Sonraki İçerikGeralt of Rivia, SoulCalibur 6’ya geliyor!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz