10 Kişiyi GÖKDELEN Filminin Fan Gösterimine Gönderiyoruz!

Şanslı 10 kişiyi, 13 Temmuz tarihinde vizyona girecek olan Dwayne Johnson başrolünde oynadığı GÖKDELEN filminin fan gösterimine gönderiyoruz. Yapmanız gereken instagram hesabımızda paylaştığımız son gönderiyi beğenip bir arkadaşını etiketlemek. 

Etkinlik  9 Temmuz 2018 23:59 saatine kadar sürecek olup, kazanan kişilerle instagram üzerinden iletişime geçilecektir. Fan gösterimi 11 Temmuz Çarşamba akşamı İstanbul Emaar’da 4DX salonda gerçekleşecek.

 

Şimdiden herkese bol şanslar 🙂 

Film Konusu;

Legendary’nin Gökdelen filminde başrolde dünya çapında bir ikon olan Dwayne Johnson, eskiden bir FBI Rehine Kurtarma Ekibi Lideri ve ABD savaş gazisiyken artık gökdelenlerin güvenliği için çalışan Will Ford’u canlandırıyor. Ford, Çin’de görev yaptığı sırada dünyanın en yüksek ve en güvenli binasında yangın çıktığını görür ve bu yüzden suçlanır. Bu olay üzerine aranan bir kaçak olan Will’in olayın sorumlularını bulması, adını temize çıkarması ve binanın içinde, yangın emniyet hattının yukarısında mahsur kalan ailesini kurtarması gerekmektedir.

Rawson Marshall Thurber (Merkezi İstihbarat, Bu Nasıl Aile) tarafından yazılan ve yönetilen aksiyon gerilimin yapımcıları Beau Flynn (San Andreas, Sahil Güvenlik), Johnson, Thurber ve Hiram Garcia (San Andreas, Merkezi İstihbarat).

Gökdelen filminin idari yapımcıları Dany Garcia (Sahil Güvenlik, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (Çin Seddi, Çelik Yumruklar) ve Eric McLeod (Kong: Kafatası Adası, Karayip Korsanları serisi). Gökdelen, bir Universal Pictures filmidir.

 

 

Önceki İçerikNBA 2K19’un kapak yıldızı Giannis Antetokounmpo oldu
Sonraki İçerikMonster Hunter World PC çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri belli oldu
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz