Parmaklara dikkat, FingAAH!

Hepimiz parmaklara denk getirmeden aralıklara dokundurarak ilerlendiği Knife Game hakkında fikir sahibiyizdir. Ve işte karşınızda bu oyunun mobile uyarlanmış hali olan Türk yapımı FingAAH! Siis Games tarafından geliştirilen oyun Android ve iOS sürümleriyle mobil platformda sizlerle buluşuyor.

Utku Sipahioğlu, Alper Özgün Yeşil ve Çağlar Şahin’in içinde bulunduğu Siis Games tarafından geliştirilmiş oyun şu şekilde: Ekranda açılmış bir elin parmakları arasına bıçak saplamaya çalışıyorsunuz. Sırayla aralıkları takip ederek sürdüreceğiniz oyunda bunu ne kadar hızlı yaptığınıza bağlı olarak puan kazanıyorsunuz.

Can sıkıntısına çözüm olarak bu oyunun okulda, metrobüste eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacağına eminiz! Daha fazla bilgi için aşağıdaki resmi sitelere göz atabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Oyunun resmi sitesi için:

http://www.fingaah.com

Yapımcı firmanın resmi sitesi için:

http://www.siisgames.com

Önceki İçerikAion Free-to-Play: 4.8 Güncellemesi Avrupaya Geliyor
Sonraki İçerikHafta Sonu Voidu’da Büyük İndirim Var
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz