Oyun Dünyasının Yıldızları Vidivodo’da Buluşuyor!

Tasarımını ve içeriğini yenileyen, ülkemizin önde gelen video izleme sitelerinden olan Vidivodo şimdi de ülkemizin en iyi oyun yayıncılarının özel video içerikleri ile takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Vidivodo, Türkiye’de özellikle video oyunları alanında bulunduğuna inandığı özgün, eğlenceli ve kaliteli içerik üreten streamer ve Youtuber’ların toplandığı bir platform açığını kapatmak adına büyük bir ilk adım atmış durumda. Tasarımını, alt yapısını ve bundan sonraki içerik stratejisini yenileyen video izleme sitesi, cesur ve kararlı bir adım ile oyun dünyasının yetenekli ve en eğlenceli video üreticilerini sadece Vidivodo’ya özel videolar ile tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Oyun yayıncılarının ortak bir platformu olma planları bir yana, oyun oynayan ya da oynamayan ama oyun dünyasını takip eden bütün herkesin ilk adresi olma yolunda ilerlemeyi hedefliyor. Site ekibi, sadece Vidivodo’ya özel içeriklerin yanında yakında yine sadece bu siteye özel canlı yayınların da başlayacağının ve oyuncuların ilgi ile takip ettiği streamerların da bu platformda yer alacağının müjdesini veriyor.

Vidivodo’nun özel içerik adına anlaştığı isimler şu an için;

Leafgaming65Doğukan Gülal
ZeoNN Necati Akçay
Beril Sergün
Brave OyundaSelim Çapak

Bu isimlerin başka hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz özel video serileri bu hafta sonu başlamak üzere, Aralık ayı boyunca Vidivodo üzerinden sizlere ulaşacak. Oyun severler Leafgaming ile Minecraft dünyasının en bilinmedik ve eğlenceli yanlarını keşfedecek, Brave Oyunda ile League of Legends inceliklerini öğrenecek, Beril Sergün ile oyun dünyasına tatlı bir giriş yapacak ve ünlü oyuncu ZeoNNN ile eğlenceli ve içten muhabbete doyacaklar. Çok yakında yeni ve yıldız yayıncılar ile eğlenceli video serileri devam edecek!

Önceki İçerikThe Game Awards 2015 Kazananları Belli Oldu
Sonraki İçerikSteam Kütüphanenizde Görmek İstemediğiniz Oyunlara Veda Edebilirsiniz
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz