No More Heroes 3 PC çıkış tarihi duyuruldu

Nintendo Switch’e özel olarak çıkan No More Heroes 3 PC yolunu tuttu. Oyun ayrıca yeni nesil konsollar için de çıkışını gerçekleştirecek. Suda51 (Goichi Suda) imzalı ünlü hack & slash serisinin son oyunu 2021 Ağustos ayında Nintendo’nun hibrit konsolu Switch için çıkış yapmış ve sıradışı tarzı ile oldukça beğeni toplamıştı.

Işın kılıcıyla rakiplerini dilimlere ayıran dünyanın bir numaralı suikastçisi Travis Touchdown üçüncü macerasında galaktik tehdit Prens FU ve 10 yandaşına karşı mücadele ediyor.

Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen No More Heroes 3, 14 Ekim’de PlayStation 4, PlayStation 5 ve Microsoft Windows Store üzerinden Windows PC için çıkacak ve Xbox One ve Xbox Series X|S’de Smart Delivery ile desteklenecek. Oyunun Steam sürümü ise biraz daha erken çıkarak 11 Ekim’de satışa sunulacak.

Önceki İçerikBayonetta 3 – Cadı Sonbaharda Geri Dönüyor!
Sonraki İçerikTeenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, 30 Ağustos’ta sizlerle!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz