No Man’s Sky’ın ön sipariş tarihi ve fiyatı gözüktü

PlayStation Blog'da yer alan bilgiye göre, No Man's Sky'ın ön sipariş fiyatı 60 Dolar olacak.

PlayStation Blog‘da yer alan bilgiye göre, No Man’s Sky‘ın ön sipariş fiyatı 60 Dolar olacak.

Epey süredir çıkış tarihinin açıklanması beklenen No Man’s Sky hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Oyunun çıkış tarihi hakkında açıklanan son bilgi hala “Haziran 2016” olarak kalırken, geçtiğimiz saatlerde No Man’s Sky’ın ön sipariş sayfası açıldı ve ön sipariş fiyatı ortaya çıktı.

PlayStation Blog adresinde yer alan ön sipariş sayfasına göre, PlayStation 4 sahipleri 3 Mart 2016, Perşembe günü itibariyle No Man’s Sky’ı ön sipariş edebilecekler. Ön sipariş fiyatı ise 60 Dolar olacak.

Aynı sayfada yer alan diğer ön siparişe açılmış oyunlar ise Doom ve Homefront The Revolution. Bu iki oyuna ait ön sipariş bilgilerinin altında yer alan No Man’s Sky’ın ön sipariş detayları daha sonra kaldırıldı ancak o sayfaya ait bir ekran görüntüsü internete düştü:

 

Oyun Hakkında

No Man’s Sky, İngiltere merkezli Hello Games tarafından geliştirilen ve henüz yayınlanmamış bir macera oyunudur.

Oyun açık dünya oyunu olacak ve oyuncular kendilerini ve uzay gemilerini geliştirebilecek. Bu oyunda 18 katrilyondan fazla gezegen olacak, ilk keşfedilen hayvanlara ad verilebilecek. Ayrıca oyunda yüz binden fazla uzay gemisi ve hayvan keşfedebilirsiniz.

Önceki İçerikEA ile Ubisoft’un arasındaki “Ghost” isminin tescil savaşı sonuçlandı
Sonraki İçerikUncharted 4: A Thief’s End bir kez daha ertelendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz