Netflix Boykot Kampanyası Başlatıldı

Netflix Boykot Kampanyası neden başlatıldı? Netflix nedir? Peki, Designated Survivor'ın konusu nedir?

Netflix Boykot Kampanyası

Netflix Boykot Kampanyası Kararı Neden Alındı?

Netflix Boykot kampanyası başlatılmasının temel sebebi olarak, Netflix’in yayınladığı Designated Survivor dizisinde FETÖ’nün, ABD’de hoş karşılandığı, dizi, terörist başı gülen’i ‘öğretim görevlisi’ olarak tanıtıldığından ötürü başlatılmış durumda.

Twitter üzerinden #BoycottNetflix etiketi ile başlatılan boykot kampanyası Türkiye gündeminde ilk sıralara doğru yükseliş göstermekte. Konu hakkında Netflix, henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Netflix Nedir?

Netflix, çok çeşitli ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha fazlasını müşterilerinin internete bağlı binlerce cihaz üzerinden izlemesini sağlayan bir yayın hizmetidir. Netflix ile tüm içerikler, tek bir reklam dahi görmek zorunda kalmadan, sınırsız bir şekilde izlemeye olanak sağlamaktadır.

Designated Survivor ABC’de yayınlanıyor

ABD’nin popüler TV Kanallarından birisi olan ABC’de yayınlanan Designated Survivor, politik bir dizidir. Kiefer Sutherland, David Guggenheim’ın yaratıcısı olduğu dizide meclis toplantısı saldırısından sonra ABD Başkanı olan bir kabine üyesini canlandırıyor.

Dizideki rahatsız edici sahneler sebebiyle  #BoycottNetflix etiketi altında binlerce Twiiter kullanıcısı boykot çağrısı yapıyor.

Editör notu; 

  • Dizi ABD’nin popüler TV kanalı ABC kanalına ait
  • #BoycottNetflix etiketi altındaki görsel ve videolar belli bir grup tarafından hazırlanıyor.

 

Önceki İçerikStar Wars Battlefront 2 inceleme
Sonraki İçerikTeam Boğaziçi Dreamhack finalinde
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz