Monster Notebook Yeni Mağazasını Kadıköy’de Açtı

Monster Notebook Türkiye’nin tamamen oyun bilgisayarlarına özel tek mağazasını Kadıköy’de açtı. Oyunseverler en yeni oyun bilgisayarı modellerini Monster’ın yeni mağazasında deneyebilecekler.

2005 yılından beri yüksek performanslı oyun bilgisayarları üreten Türkiye’nin ilk yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook, Türkiye’nin tamamen oyun bilgisayarlarına özel ilk ve tek mağazasını İstanbul Kadıköy’de açtı.

Ürettiği birbirinden iyi modellerle ve katıldığı uluslararası etkinliklerde Türkiye’yi temsil ederek adından söz ettiren Monster, hâlihazırda Kadıköy’de bulunan mağazasını, artan talebe karşılık vermek ve kullanıcılara ulaşım kolaylığı sunmak için daha büyük ve merkezi bir noktaya taşıdı.

Yeni mağazasının açılışını cosplayer’ların, müzik şovlarının ve Kuzgun Akademi ekibinin yer aldığı renkli bir gösteriyle yapan marka, bundan böyle oyun tutkunlarına Kadıköy Rıhtım Caddesi, Başçavuş Sokak’taki yeni mağazasına hizmet verecek. Ziyaretçiler üç katlı mağazanın giriş katında en yeni Monster oyun bilgisayarı modellerini deneme ve tüm modeller hakkında bilgi alma şansına sahip olacaklar. Sanal gerçeklik dünyasına Monster’ın VR Ready notebookları ile adım atmak isteyen mağazada özel olarak ayrılmış alanda Monster’ın VR performansına ilk elden şahit olabilecekler.

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz yeni mağazanın açılışıyla ilgili olarak şunları söyledi, “Monster Notebook olarak 2005 yılından beri oyun bilgisayarları üretiyoruz. Bu güne kadar pek çok ilke imza attık. Oyun bilgisayarı üreten ilk yerli markayız, Las Vegas’ta düzenlenen tüketici elektroniği fuarı CES 2016’ya katılan tek Türk markasıydık, üreticilere yönelik dünyanın en büyük fuarı olan COMPUTEX’te yer aldık, ardından E3’e katılıp ülkemizi temsil ettik ve son olarak Gamescom 2016’da ürünlerimizi tüm dünyaya gösterdik. Bugün de Türkiye’nin yalnızca oyun bilgisayarlarına ayrılmış tek mağazasını açtık. Aslında zaten bir mağazamız vardı fakat kullanıcılardan gelen taleplere yanıt vermek ve onlara daha iyi bir hizmet sunmak için Monster’ın adına yakışan, oldukça şık ve yeni bir mağaza hazırlamaya çalıştık. Türkiye’deki oyun oynamayı seven, oyunculukla ilgili herkesi mağazamıza bekliyoruz.”

Kadıköy’deki mağazasını Rıhtım Caddesi, Başçavuş Sokak No: 6 adresine taşıyarak kullanıcıların daha kolay ulaşabilecekleri merkezi bir konuma yerleşen Monster Notebook’un performans canavarı oyun bilgisayarlarına şirketin Dubai, Lefkoşa ve Kadıköy mağazalarından veya www.monsternotebook.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikYomawari: Night Alone İnceleme
Sonraki İçerikWargaming, SEGA ve Creative Assembly El Sıkıştı
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz