Monster Hunter: World’ün Çıkış Tarihi Duyuruldu

Capcom fantastik av temalı oyunları Monster Hunter: World’ün PlayStation 4 ve Xbox One için dünya çapında 26 Ocak 2018’de çıkacağını duyurdu. PC çıkışı daha sonraki bir tarihte duyurulacak. Capcom ayrıca oyunun standart versiyonu için bonuslar  ile yeni duyurulan dijital deluxe ve fiziksel koleksiyon sürümü için ön siparişlere başlayacak. Ek olarak, yeni bir dünya keşfederken Araştırma Komisyonu’nun operasyonlarının üssünü oluşturan Astera’ya göz atabilecekleri ve yeni canavarları tanıyacakları bir fragman da yayınlandı:

TGS fragmanı, korkutucu canavar Nergigante’den uzayan dili ile kertenkeleye benzeyen Pukei-Pukei’ye kadar oyundaki vahşi ve mükemmel yaratıkları gösteriyor. Oyuncular, Glider Mantle dahil olmak üzere oyun içindeki fantastik bölgelerde gezinmek için bir çok zırha sahip olacak. Bunu, fragmanda gösterildiği gibi zıpladığınızda havada kalma sürenizi arttırmak için kullanabilir, bazı bölgelerde yüksek bir zemine hızla erişmek için rüzgardan yararlanabilirsiniz.

 

Önceki İçerikWolfenstein II: The New Colossus İçin Yeni Bir Fragman Çıktı
Sonraki İçerikCall of Duty: WWII Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz