Mobil Oyun Kontrolcüsü Savaşına Gamevice Wikipad de Katılıyor

Wikipad, Gamevice adlı bir mobil oyun kontrolcüsü geliştirerek mobil oyun kontrolcüsü savaşına ismini yazdırıyor.

7 inç’lik tablete adını veren Wikipad, mobil oyun kontrolcüsü pazarında yer edinmek için bir projeye başladıklarını duyurdu. Gamevice adındaki bu kontrolcü ayrılabilir bir yapıya sahip ve esnek köprüsü sayesinde katlanabilir özellikte. Bu özelliğinin bir artısı sadece tablet olarak kullanılabilmesine zemin oluşturacak olması. Cihazın analog eklentisi tabletten ayrıştırılabilir özelliğine sahip.

Modern konsol kontrolcülerine benzer şekilde ikili analog çubuğu var. Her ikisinin de L1/R1 ve L2/R2 şeklinde olmasının yanı sıra, bir analog D-pad ve 4 analog eylem düğmesi var. Wikipad’in sahip olduğu teknik özelliklerde mobil oyunları rahatlıkla çalıştıracak düzeyde.

Wikipad’in başkanı Fraser Townley, “Biz toplumun görüşlerine değer veriyoruz. iPad, Android ya da Windows 8 mobil cihazlarına sahip kullanıcıların Wikipad 7″ etkilendiklerini duyduk ve onlar için iyi bir kontrolcü geliştirmek istedik. Şuan Windows 8 ve Android cihazlar için çalışmalarımız sürüyor. Tabii ki diğer önemli işletim sistemlerini unutmadık ve onlar için de çalışmalarımızı ileride duyuracağız.” şeklinde konuşarak mobil cihaz sahiplerinin oyun deneyimlerini Gamevice ile daha ileriye götürebileceklerini dile getirdi.

Firmanın en son iPad ve Android için ürettiği kontrolcüler duyurulmuş olsa da tüketicilerin yeni kontrolcüyü benimseyip benimsemeyeceği şimdilik muamma.

Wikipad’in çıkış tarihi ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Önceki İçerikBrad McQuaid’in Yeni MMORPG’si Pantheon: Rise of the Fallen
Sonraki İçerikClash Of Clans Rehber

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz