Microsoft, Halo 5’ı 2014 için Onayladı

Xbox One bu sene görücüye çıkacak, ancak isim konusunda hala kararsızlıklar sürüyor. Bu isim tartışması sürerken Microsoft bombayı patlattı ve 2014 yılında Halo 5’ın Xbox One için çıkış yapacağına dair oyunculara güvence verdi.

Microsoft’tan Rob Semsey’in Twitter’dan yaptığı bir açıklamada Halo 5’ın resmi olarak teyit edilmediğini duyurdu. Çünkü konsolun satış rakamlarında Halo 5’tan herhangi bir şekilde bahsedilmiyor. Hal böyle olunca akıllarda şöyle bir soru oluşuyor; “Halo 5 Xbox One’a mı özel olacak?” Bu konuda herhangi bir söz verilmiyor, ancak Semsey oyunun 2014 yılında çıkış yapacağına dair güvence verdi.

Semsey’in Twitter üzerinde yaptığı açıklama, “Xbox Wire 2014’teki bazı oyunlardan bahsetti; bir sonraki Halo oyunu Xbox One için onaylandığı için listede yok.” Görünen o ki Microsoft oyuncuları biraz merakta bırakmak istiyor.

Semsey sözlerine, “Bir sonraki Halo yolculuğunuz 2014 yılında başlayacak.” şeklinde devam ederek Halo 5’ın 2014 yılında oyuncular ile buluşacağına dair güvence verdi.

Microsoft geçen seneki E3 konferasında Halo’nun bir Xbox One versiyonu olacağını söylemişti. Ancak oyunun kesin Halo 5 olacağını belirtmemişti.

Önceki İçerikClash Of Clans Rehber
Sonraki İçerikFar Cry The Wild Expedition Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz