LoL TBF Yarı Final Karşılaşmaları Netleşti!

Dün ve bugün oynanan çeyrek final karşılaşmalarından sonra LoL Türkiye Büyük Finali’nin yarı final karşılaşmaları belli oldu.

7 haftalık lig mücadelesinden sonra League of Legends Türkiye Büyük Finali‘nin ilk karşılaşmaları dün ve bugün oynanan çeyrek final mücadeleleri ile başladı.

Dünkü karşılaşma, ligi 4. bitiren Team Turquality ve 5. bitiren Oyun Hizmetleri arasında gerçekleşti ve TT, 5 maç üzerinden oynana karşılaşmayı 3-1 kazanarak yarı finale çıkmayı başardı.

Bugün ise ligi 3. olarak tamamlayan HWA.Gamesatış ile 6. bitiren NumberOne eSports karşı karşıya geldi. Mücadele yine 5 maç üzerinden oynandı, HWA’nın 3-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

Bu sonuçlara göre ise LoL TBF yarı final karşılaşmaları ise şöyle oluştu:

League of Legends 2015 Türkiye Büyük Finali Yarı Final Eşleşmesi
League of Legends 2015 Türkiye Büyük Finali Yarı Final Eşleşmesi

Ligi sırasıyla ilk ikide tamamlayan Beşiktaş ve Dark Passage yarı finale direkt katılma hakkı kazandı ve rakipleri çeyrek final mücadeleleri sonuç netleşti. Buna göre, Beşiktaş-Team Turquality yarı final mücadelesi 1 Ağutos 2015’de, Dark Passage-HWA yarı final mücadelesi ise 2 Ağustos 2015’de gerçekleşecek.

Son olarak, büyük final 8 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da düzenlenecek. Biletler ise satışa çıktığı ilk günden tükenmişti.  LoL TBF yarı final karşılaşmaları

Önceki İçerikİşte Gamescom 2015 Oyunları
Sonraki İçerikQuiz: Bu kareler hangi oyundan?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz