League of Legends’ın 2. Üniversite Turnuvası’nın Şampiyonu Yaşar Üniversitesi Oldu!

Türkiye’nin en çok sevilen oyunu “League of Legends”ın düzenlediği 2. Üniversite Turnuvası’nı, 147.350 kişi izledi.

10,11,12 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve 34 üniversite şampiyonları arasında gerçekleşen  “League of Legends” 2. Üniversite Turnuvası’nda takımlar Adalet Meydanlarında büyük ödüller için yarıştı. Anlık 9.220 izleyici sayısına ulaşan turnuvada ödül kazanan takımlar sırayla, Yaşar Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi oldu.

Cumartesi günü çeyrek finaller ve Pazar günü yarı final ve final maçları oynandı. Maçlarda, kendi üniversitelerinin şampiyonları olan takımlar arasında geçen büyük mücadelenin sonunda, şampiyon olan Yaşar Üniversitesi takımı; 5 adet ASUS Nexus7 tablet bilgisayar, ikinci olan Sabancı Üniversitesi 5 adet ASUS GTX650Ti ekran kartı ve  üçüncü olan İstanbul Teknik Üniversitesi ise ASUS Vulcan ANC kulaklığın sahibi oldu.

Toplamda 18 saat süren ve LOL TV’den canlı olarak yayınlanan kıyasıya mücadeleyi 2. günün sonunda toplamda tekil 147.350 kişi izledi. Geçtiğimiz yıla oranla okulların katılımında %50 oranında artış yaşanan League of Legends’ın 2. Üniversite Turnuvası’nda ayrıca League of Legends’ın üniversitelerdeki elçi programı olan Kampüs Sihirdarları’nın sayısı da 40’a ulaştı.

Basın Bülteni

Önceki İçerikLeague of Legends’dan Harika Bir Sinematik Videosu
Sonraki İçerikTürk Oyun Yapımcıları 28 Mayıs’ta Hünerlerini Windows 8 İçin Sergileyecek
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz