League of Legends Yeni Şampiyonu Barbaros Gangplank, Zafer Algöz’le Demir Alıyor

League of Legends Türkiye Sunucusu’nun 1. yılı şerefine Adalet Meydanlarına inecek Barbaros Gangplank, değerli tiyatrocu Zafer Algöz’ün sesiyle canlanacak. Efsane Kaptan-ı Derya’nın karizmasını, Okyanus Şeytanı Gangplank’in mizahi yönü ile ancak Zafer Algöz bir araya getirebilirdi

League of Legends Türkiye Sunucusu’nun 1. yılı şerefine Adalet Meydanlarına inecek Barbaros Gangplank, değerli tiyatrocu Zafer Algöz’ün sesiyle canlanacak. Algöz; Meşhur Kaptan-ı Derya’nın karizması ile Okyanus Şeytanı Gangplank’in mizahi yönünü başarıyla bir araya getiriyor.

Barbaros Gangplank’in tüm replikleri, karakterini yansıtacak şekilde düzenlendi. Seslendirmesi ise Zafer Algöz’ün deneyimi ile hayat buldu. League of Legends Türkiye Sunucusu’nun 1. yılını  geride bırakması şerefine sizlere sunduğumuz bu çalışmayla, Cihan Ünal’lı Fatih Tryndamere’le birlikte Gangplank de tarihimize çok daha yakın bir yüze ve sese sahip oluyor.

Efsaneler arasına katılacak en yeni kostüm Barbaros Gangplank hakkındaki gelişmeler ve ayrıntılar için League of Legends Türkiye ana sayfasını takip edebilirsiniz.

 League of Legends hakkında

 League of Legends® tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla  kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen  içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

 Riot Games hakkında

Riot Games, oyun geliştirmede oyuncu odaklı olmanın çok iyi oyunlarla sonuçlanacağına inanan, girişimci zihniyete sahip oyuncular tarafından 2006 yılında kuruldu. Riot’ın 2009 yılında  yayımladığı, eleştirmenlerin ve oyuncuların beğenisini kazanan League of Legends her ay 11 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanıyor. Topluluğumuzun temelini oluşturan  oyuncular için League of Legends deneyimini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz.

 

 

League of Legends Meydanlarına Ulaş

Facebook : https://www.facebook.com/LeagueOfLegendsTurkiyeResmiSayfasi

Twitter : @LoLTrOfficial

Web : http://tr.leagueoflegends.com/

YouTube : http://www.youtube.com/LoLTurkiye

LoL TV : http://tr.leagueoflegends.com/tr/loltv
http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish

Önceki İçerikWargaming Oyuncularıyla Buluştu!
Sonraki İçerikThe Sims 4, 2014 Sonbaharında Satışa Çıkacak
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz