League of Legends Türkiye Kupası Elemeleri Devam Ediyor!

Türkiye Kupası elemeleri kapsamında Türkiye’nin yedi farklı bölgesinde oyuncularla buluşmaya devam eden Riot Games’in ikinci durağı Ege Bölgesi . Karadeniz Bölgesinde büyük çekişmelere sahne olan elemelerin Ege Bölgesi turnuva kayıtları 2 Ocak’a kadar devam ediyor.  Elemeler 11-12 Ocak tarihlerinde, Bölge Finali ise 26 Ocak’ta İzmir’de yapılacak.

    League of Legends Türkiye Kupası elemeleri için Ege Bölgesi kayıtları 2 Ocak Perşembe günü 23:59’a kadar devam edecek. Bu heyecana ortak olacak sporcular, takım ve turnuva kayıtlarını ayrı ayrı gerçekleştirirerek elemelere katılabilecekler. Türkiye’nin tüm bölge ve şehirlerinde gerçekleşecek olan bu büyük organizasyona ilgi oldukça yüksek. İstanbul’daki Türkiye Kupası mücadelesine katılmak icin bölge şampiyonları nefes kesen mücadelelerle belirlenmeye devam edecek. Takım kayıtları lolespor.com/sayfa/takim-kayit adresinden, Turnuva kayıtları ise lolespor.com/sayfa/kupa-kayit adresinden gerçekleştirilebilecek.

Ege Bölgesi elemeleri 11-12 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek. İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Kütahya ve Afyon’da yapılacak elemelerde şehir birincileri 26 Ocak’taki bölge finali için İzmir’de mücadele edecekler. Uşak’tan katılacak olan takımlar, Ege Bölgesi’nde tercih ettikleri herhangi bir ilin elemelerine kayıt yaptırabilirler. Bölge finalinden zaferle ayrılan şampiyon, hem 3.000 TL’lik para ödülünün sahibi olacak, hem de masrafları Riot Games Türkiye tarafından karşılanarak İstanbul’daki Türkiye Kupası büyük finaline katılma hakkını kazanacak. Ayrıca bölge 2.’si 2.000 TL, 3.’sü ise 1.000 TL nakit ödül kazanacak.

 

Türkiye Kupası Büyük Finali öncesi tüm bölge ve illerde yaşanacak mücadele, nefes kesen karşılaşmalara sahne olacak. League of Legends Türkiye Kupası hakkında yeni haberler ve gelişmeler için www.lolespor.com.tr,  www.leagueoflegends.com ve Riot Games Türkiye sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Basın Bülteni

Önceki İçerikTürkçe Skyrim Yaması Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikGOLEY 2014 YILINDA SAHALARIN TOZUNU ATTIRACAK!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz