KONAMI, Pro Evolution Soccer serisine AFC Şampiyonlar Ligini ekliyor

Başarılı futbol serisi Asya’nın en üst düzey turnuvasına ev sahipliği yapacak

Konami Digital Entertainment GmbH Asya Futbol Konfederasyonu ile anlaşmaya vardığını ve Pro Evolution Soccer’ın yeni versiyonlarında Asya’nın en büyük takımını belirleyen prestijli AFC Şampiyonlar Ligi’nin yer alacağını duyurdu.


KONAMI anlaşma bünyesinde AFC ile birlikte çalışarak kulüpler düzeyindeki bu turnuvayı yeni çıkacak olan Pro Evolution Soccer oyunlarına ekleyecek. Oyuncular oyunda yer alacak olan özel AFC Şampiyonlar Ligi turnuvasında, turnuvaya katılan 32 takımdan birini seçerek mücadele edebilecekler.


Pro Evolution Soccer serisi, Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en büyük turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki önemli futbol lisanslarını bünyesinde toplamaya devam ediyor. İlk oyunundan beri dünya çapında başarılara imza atan seri Asya’nın en önemli kulüp turnuvasının da eklenmesiyle dünyanın dört bir tarafındaki futbol taraftarlarına erişmeyi sürdürüyor.


KONAMI Pro Evolution Soccer serisinde sürekli olarak daha üst seviye bir gerçekçilik yakalamaya çalışıyor ve bu yeni anlaşma da yapımcının en üst seviyedeki futbolun heyecanını, atmosfer ve oyun yeteneğini oyunculara sunma çabasını bir adım daha ileri taşıyor.


“AFC Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir lisansa sahip olmak Pro Evolution Soccer serisi için büyük önem taşıyor,” diyor Konami Digital Entertainment GmbH Başkanı Shinji Hirano. “Asya Futbol Federasyonu ile uzun süreli ve başarılı bir ortaklık sürdürmeyi ve AFC Şampiyonlar Ligi’nin tutku ve yetenek seviyesini gerçekçi biçimde hayata geçirmeyi umut ediyoruz.”
“Konami futbol video oyunları alanında lider bir firma ve bu konudaki uzmanlıkları ve hevesleri ortada,” diyor Asya Futbol Konfederasyonu Pazarlama Komitesi Başkanı Dr. Hafez Al Medlej “AFC Şampiyonlar Ligi’ni başarılı Pro Evolution Soccer serisinde görecek olmak bize çok heyecan veriyor; bunun uzun süreli ve her iki tarafa da faydalı bir ortaklık olacağını umuyoruz.

Asya Futbol Konfederasyonu (AFC)
Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) FIFA’yı oluşturan altı kıta federasyonundan birisi ve tüm Asya futbolunu yöneten bir organizasyondur. Neredeyse dünya nüfusunun yarısını temsil eden ülke ve bölgelerden 46 üye topluluğu yönetmektedir. 1954 yılında kurulan AFC’nin merkezi Malezya’nın Kuala Lumpur şehrinde bulunmaktadır ve bu merkezden tüm Asya’daki futbol yönetilmekte, sporun gelişimi için yeni kurallar önerilmekte, genç futbolu özendirilmekte ve çeşitli turnuva organizasyonları düzenlenmektedir.
Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) resmi web sayfası: www.the-afc.com/en/

AFC Şampiyonlar Ligi
AFC Şampiyonlar Ligi Asya’nın en büyük kulüp takımını belirlemek için AFC tarafından düzenlenen bir turnuvadır. Japonya, Çin, Güney Kore ve kıtanın diğer önemli bölgelerinden en güçlü 32 takım bu prestijli unvanı elde etmek için mücadele etmektedir.
AFC Şampiyonlar Lgi resmi web sayfası: www.the-afc.com/en/tournaments/clubs/afc-champions-league.html

Pro Evolution Soccer
1995 yılında başlayan Pro Evolution Soccer serisi Konami’nin en tanınmış ve en başarılı oyunlarındandır. Bu güzel sporun tüm nüanslarını gerçekçi biçimde oyunculara ulaştırmayı hedefleyen seri dünya çapında büyük başarılara imza atmış ve bugüne kadarki satışları 81.7 milyon kopyayı aşmıştır.*
* 2012 Aralık itibariyle
Pro Evolution Soccer resmi web sayfası: www.konami-pes2013.com/

Basın Bülteni

Önceki İçerikMinecraft – Tavuk Çiftliği Yapımı
Sonraki İçerikF1 TEKLİ YARIŞ SİMÜLATÖRÜ MAYIS AYINDA TÜRKİYE’DE
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz