Knight Online Yeni Sunucusu Midgard Açıldı!

11 yıldır Türkiye’nin en çok oynanan MMORPG oyunu olan Knight Online’da heyecan son hızda devam ediyor! Orion’dan sonra zorunlu OTP sistemi bulunan ikinci sunucu MIDGARD bugün (3 Eylül) itibariyle açıldı!

Açılışının 11. yılında da Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde hizmet veren Knight Online, efsanesini devam ettiriyor. NTT Game bünyesinde 2 yıldan fazla süredir başarılı bir yükseliş gösteren efsane MMORPG Knight Online, yeni bir sunucusuyla oyun severlerin karşısına çıkıyor. Oyundaki illegal aktivitelerin ve özellikle TBL’nin tamamen engellenmesiyle Knight Online oyuncuları, Midgard sunucusuyla yepyeni bir Knight serüvenine başlayabilecekler! OTP sisteminin zorunlu olduğu Orion sunucusunun ardından, yine zorunlu OTP sistemine sahip Midgard sunucusu bugün itibariyle Knight Online şövalyelerine kapılarını açtı. Tam güvenlikli bir sunucu olan Midgard’da, diğer sunucularda olduğu gibi 7/24 GM kontrolü de aktif olarak devam ediyor. 7 gün 24 saat Game Master’lar tarafından kontrol edilen sunucularda oyunun düzenini bozan oyuncular anlık olarak tespit edilerek oyundan uzaklaştırılıyor.

Binlerce oyuncunun Knight Online efsanesini adeta yeni baştan yaşadığı Midgard sunucusuna tüm Knight Online şövalyelerini ve tüm oyun severleri bekliyoruz.

Basın Bülteni

Önceki İçerikNexon ile QC Games arasında dev ortaklık!
Sonraki İçerikBigpoint, Shards of War’u Basına Tanıttı!
Oyun sektörü çalışanı, astronot görünümlü su kayağı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz