Killing Floor 2 çıkış tarihi belli oldu

Killing Floor 2 çıkış tarihi açıklandı. Oyun, ilk olarak Steam’de erken erişime açılacak.

Killing Floor hayranlarına müjde! Killing Floor 2 çıkış tarihi, Tripwire Interactive tarafından açıklandı. Killing Floor 2, 21 Nisan tarihinde Steam’de Erken Erişim olarak çıkış yapacak.

Oyun hala yapım aşamasında ancak Steam Erken Erişim programı ile çıkış yapacağı için çok fazla içerik yer almayacak. Dört sınıfın bulunduğu oyunda üç harita ve 11 farklı canavar bizleri bekliyor olacak. Oyunun erken erişim fiyatı ise 30 dolar civarında olacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise Windows, Linux ve PlayStation 4. Konsol sürümü için ise herhangi bir çıkış tarihi belirtilmedi.

Killing Floor 2 hakkında

Killing Floor 2,  Tripwire Interactive tarafından geliştirilen video oyunu olup serinin ilk oyunu olan ve 2009’da çıkış yapan Killing Floor’un devamıdır. Killing Floor 2, Epic Games’in Unreal Engine 3 oyun motoru ile geliştirilmekte. Oynanış olarak ise Killing Floor, birinci şahıs nişancı bir oynanışa sahip olup tek oyunculu veya co-op olarak 6 kişiye kadar desteklemektedir. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PC (Windows, Linux) ve PlayStation 4’tür.

Önceki İçerikTomb Raider dünya genelindeki satışlarda rekor kırdı
Sonraki İçerikForza Horizon 2 için “Furious 7” adlı araba paketi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz