Kevin Levine’in sıradaki projesi Dark Souls ve Fallout gibi birçok yapımdan etkilenecek

BioShock, BioShock Infinite ve System Shock 2 gibi oyunların fikir babası Kevin Levine, sıradaki projesi hakkında konuştu.

BioShock, BioShock Infinite ve System Shock 2 gibi oyunların fikir babası Kevin Levine, sıradaki projesi hakkında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir canlı yayın esnasında Dying Light oynarken bazı konular hakkında bilgiler veren Kevin Levine, sıradaki oyun projesi hakkında da konuştu. Oyun hakkında şu ana kadar çok az bir bilgi elde edildi. Kesin olarak bilinen şey ise, Levine’in Irrational Games ile birlikte geliştirdiği son projesi gibi AAA yapım bir oyun gelmeyecek.

Yayın esnasında oynadığı Dying Light’ın yanı sıra Fallout, Dark Souls, Middle Earth: Shadow of Mordor ve Civilization gibi etkileyici ve AAA kalite yapımlardan hoşlandığını ve sıradaki projesinde mümkün olduğunca birçok kaynaktan etkileneceğini belirten Kevin Levine, oyunun geliştirme aşaması sona erdiğinde ise yapımın bu oyunlar gibi olup olmayacağı konusunda şu ana kadar herhangi bir ifadede bulunmadı.

Şu anda oyun endüstrisinin dışında çalışan ve film senaryosu yazan Levine, sıradaki projesi için bilim-kurgu türünde bir oyun olabileceği ihtimalini güçlü tutuyor.

Önceki İçerikAssassin’s Creed filminden iki yeni fotoğraf paylaşıldı
Sonraki İçerik2016’da çıkması en çok beklenen Xbox One’a özel oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz