Horizon Forbidden West Hikaye Fragmanı Yayımlandı

Aloy’a hikayesinin bir sonraki adımında eşlik eden yeni yol arkadaşlarıyla tanışın.

18 Şubat’ta hikayesinde yeni bir sayfa açacak olan Aloy’u; dünyayı sona erdirecek bir felaket, Regalla ve isyancıları, Sylens’ın entrikaları ve henüz keşfedilmemiş birçok tehlike bekliyor.

Forbidden West’in sınırlarına adım atan Aloy, bu tehlikelerle tek başına yüzleşmeyecek. Aloy’a, Varl ve Erend gibi cesur ve tanıdık dostları ile Zo, Alva ve Kotallo gibi yeni yol arkadaşları katılacak.

Aloy ve arkadaşlarını Forbidden West’te bekleyen heyecan dolu maceraya bakış atan yeni hikaye fragmanını sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bununla birlikte, Aloy ve arkadaşlarının Regalla ile asiler ve Batı’nın en tehlikeli makineleriyle verdikleri mücadeleyi resmeden yeni görsel çalışmamızı da sizlerle paylaştığımız için çok heyecanlıyız. Bu eserde ayrıca Sylens, Tenakth kabilesinin Şefi ve geçmişle bağlantısı olan yeni gizemli karakter Tilda da yer alıyor.

Aloy ve arkadaşları, ölmekte olan bir gezegeni geçmişin günahlarından ve vahşi tehlikelerden kurtarabilecek mi?

Şimdi, onların bu destansı yolculuğuna adım atın, 18 Şubat’ta yanıtları keşfedin!

Önceki İçerikGod of War NVIDIA DLSS ve NVIDIA Reflex Desteğiyle Geldi
Sonraki İçerikLEGO Star Wars: The Skywalker Saga tanıtım fragmanı yayımlandı!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz