Honor 7c Tekrardan A101’de!

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor’un fiyat/performans kralı cep telefonu modeli Honor 7c, Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan A101'de 6 Aralık’tan itibaren yeni bir kampanya ile satışa sunuluyor. Yüksek performansı uygun bir fiyatla bir araya getiren telefon, 1.199 TL fiyat etiketiyle satılacak.

Honor 7c 1.199 TL fiyat etiketi ile tekrar A101’de!

A101 ile yapılan işbirliği konusunda açıklamalarda bulunan Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang şunları söyledi: “Türkiye pazarı için yeni bir marka olan Honor olarak, genç neslin talebini karşılayacak yeni ürünleri getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu kapsamda daha önce yine A101 üzerinden sattığımız Honor 7c cep telefonunun fiyatını daha da uygun hale getirdik. 6 Aralık’taki kampanya ile daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefliyoruz. Tüketiciler bu uygun fiyatlı telefona tüm A101 şubeleri ve A101’in online satış mağazasından ulaşabilecekler.”

Honor 7c ile Çift objektifli kamera ile benzersiz olun

Honor 7C, çift objektifli, yüksek çözünürlüklü çift lensli 13MP + 2MP arka kamera ile donatılmıştır. Çift objektifli kamera ile portre çekimlerinde, bokeh efektini etkinleştirebilir, profesyonel fotoğrafçılığı parmaklarınızın ucuna getirebilirsiniz. Honour 7c, gece çekilen selfie’lerinizi her zamankinden daha iyi bir hale getirmek için dahili bir selfie tonlama ışıklı 8MP ön kamera içeriyor.

Fiyat/performans oranında lider

Honor 7c, yüksek kaliteli akıllı telefonlarla sınırlı olmayan yeni bir teknoloji olan Face Unlock özelliğini entegre ediyor. Telefonunuza bir bakışta telefonunuzun kilidini açın, elleriniz başka şeylerle ilgilensin. Honor 7c, 5,99 inç Honor FullView Ekran ile birlikte geliyor. 18: 9 ekran, tiyatrodakine benzer şekilde sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Daha fazla eğlencenin tadını çıkarın

Honor 7c, 1.8 GHz’de sekiz çekirdekli işlemci ile donatılmıştır. Ayrıca, en yeni Android 8.0 sistemi ve EMUI 8.0 kullanıcı ara yüzüne sahiptir, bu da çok görevli bir ortamda yeni bir işlev ve performans seviyesi sunar. Akıllı telefonun 360° dairesel simetrik orta çerçeveli tasarımı, tüm kenarlarda ve köşelerde düzgün eğriliği vardır. Aynı zamanda zarif bir cazibe taşıyan, sadece 7,8 mm kalınlığında kompakt bir gövdeye sahiptir. Honor 7c, siyah, mavi ve altın seçenekleriyle satışa sunulacak. Türkiye’deki tüketiciler, Honor 7c’yi, 6 Aralık 2018 tarihinden itibaren A101 mağazalarından satın alabilirler.

KaynakBasın Bülteni
Önceki İçerik2018’in En Çok Tercih Edilen Android Uygulamaları ve Oyunları
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Microsoft, Sony’e yakın bir stüdyoyu satın almak üzere
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz