Honest Trailers’ın yapımcısına cinsel taciz suçlaması

Pek çok kadın Honest Trailers'ın yaratıcısı Andy Signore'a cinsel taciz suçlamasında bulundu.

Popüler video serisi Honest Trailers‘ın yaratıcı ismi Andy Signore, cinsel taciz suçlaması nedeniyle Defy Media tarafından açığa alındı. Ayrıca, yine aynı şirkete bağlı Screen Junkies websitesi de sonlandırıldı.

Birçok kadının Twitter üzerinden Signore’u cinsel taciz ile suçlaması sonucu yaşanan olay öncesinde New York Times, aralarında Hollywood’dan film yönetmeni Harvey Weinstein’in de bulunduğu bir cinsel taciz raporu yayımlamıştı. Bu haber yayıldıktan sonra pek çok kadın kendilerine uygulanan istismarları yazmaya başladı.

Signore’un eski stajyeri Emmas Bowers ve eski çalışanlarından birinin kız arkadaşı April Dawn, cinsel taciz iddialarını yönelten ilk kişiler oldu. 

Defy Media konuyla alakalı olarak şöyle bir basın açıklaması yaptı:

“Andy Signore’a karşı yapılan iddiaları ayrıntılı bir şekilde inceledik. Bu iddialara cevap vermeye ve uygun önlemler almaya hazırlanıyoruz. Bugün yapılan ifadeler göz önüne alındığında, soruşturmamıza devam ederken Andy’i açığa almanın gerekli olduğunu düşünüyoruz. Soruşturma tamamlandığında gerekli tüm önlemleri alacağız.”

Screen Junkies eski stajyeri Emmas Bowers, Signore’u karşısında mastürbasyon yapmakla suçladı.

İlk iki suçlamanın ardından özellikle Twitter üzerinden cuma gününden itibaren birçok kadın iş yerinde uğradıkları taciz olaylarını anlatmaya başladı.

Honest Trailers, Ryan Reynolds ile yaptığı işbirliği sonucunda Eylül ayında Streamy Award ödülünü kazanmıştı. Seri aynı zamanda pek çok Emmy ödülüne aday gösterilmişti. 

Andy Signore’dan cinsel taciz suçlamalarıyla alakalı olarak şimdilik bir açıklama gelmedi.

Önceki İçerikBlade Runner 2049 gişede hayal kırıklığı yarattı
Sonraki İçerikPUBG Oynarken Başınıza Gelebilecek Saçma Durumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz