Hogwarts Legacy yeni nesil konsollar ve PC için çıktı!

Hogwarts’tan mektubunuz var!

Hogwarts Legacy yeni nesil konsollar ve PC için çıktı!

Yılın merakla beklenen oyunlarından olan ve Harry Potter evreninde geçen Hogwarts Legacy çıktı.

Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023 itibarıyla PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformlar için oynanabilir. Oyunun PS4, Xbox One ve Nintendo Switch versiyonları ise ilerleyen bir tarihe ertelenmişti.

Hogwarts Legacy’de tanıdık ve yeni konumlarda bir yolculuğa çıkın. Büyülü canavarlar keşfedin, karakterinizi özelleştirin, iksir üretin, büyü yapmada ustalaşın, yeteneklerinizi yükseltin ve hep olmayı istediğiniz büyücü olun.

1800’lerde Hogwarts’ı yaşayın.

Çeşitli müttefikler edinip Karanlık büyücülerle savaşın ve nihayetinde büyücülük dünyasının kaderini tayin edin. Mirasınız, onu nasıl kullandığınıza bağlı. Yazılmamış olanı yaşayın.

Hogwarts, Hogsmeade, Yasak Orman ve çevredeki Overland bölgesinde özgürce dolaşın.

Yolculuğunuz boyunca büyü öğrenin, iksir yapın, bitki yetiştirin ve büyülü canavarlarla ilgilenin. Evinize yerleşin, ilişkiler kurun ve olmak istediğiniz cadı veya büyücü olmak için becerilerde ustalaşın.

Geçmişinden gizli bir gerçeği ortaya çıkarmak için unutulmuş bir çağda büyücülük dünyasını deneyimleyin. Büyücülük dünyasının kaderini tehdit eden tehlikeli bir kötü adamla yüzleşirken trollere, kara büyücülere, goblinlere ve daha fazlasına karşı savaşın.

Önceki İçerikNintendo Direct’te Metroid Prime Remastered görücüye çıktı
Sonraki İçerikWILD HEARTS Minato Kasabası Fragmanı yayınlandı!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz