Hayatta Kalma Oyunu Stranded Deep Steam Erken Erişim’de!

Beam Team Games tarafından geliştirilen hayatta kalma oyunu Stranded Deep, Alpha versiyonu ile Steam Erken Erişim‘deki yerini aldı.

Stranded Deep’in hikayesi aslında bize çok da yabancı değil. 2000 yılında vizyona giren, Tom Hanks’in Chuck Noland’ı canlandırdığı Cast Away (Yeni Hayat) isimli filmle hemen hemen aynı diyebiliriz. Özel jetiyle seyahat ederken kaza geçirerek Pasifik Okyanusuna düşen karakterimiz, şişme cankurtaran botuyla adadan adaya dolaşarak hayatta kalmaya çalışıyor. Koca okyanusta tek başına değil tabii. Köpek balıkları, çeşitli deniz canlıları ve Mr. Wilson (Cast Away’deki voleybol topu) da bize bu macerada eşlik ediyor. Stranded Deep’te, şu an için erken erişimde olması sebebiyle bir çok hata bulunuyor ancak bu haliyle bile, ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir oyun olabileceği izlenimini yaratıyor.

Buraya tıklayarak, Stranded Deep oyunu için hazırladığımız hayatta kalma serisine, buraya tıklayarak da sizler için hazırladığımız craft rehberlerine ulaşabilirsiniz. Videoları izleyerek oyun içerisinde bulunan Craft sistemi hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Önceki İçerikDying Light’ın Yeni Çoklu Oyuncu “Be the Zombie” Seçeneği Herkes İçin Ücretsiz Geliyor!
Sonraki İçerikYeni Mortal Kombat X karakteri belli oldu: Reptile
Oyun sektörü çalışanı, astronot görünümlü su kayağı.

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz