Hatred, Valve Tarafından Steam Greenlight’tan Çekildi

Bol vahşetli bol silahlı Polonya’dan Destructive Creations stüdyosu tarafından geliştirilen Hatred, Steam Greenlight’a aldığı oylarla damgasını vurmuştu. Ancak bu, pek da uzun sürmeden Valve tarafından engellendi.

Steam platformunun şirketi Valve, Destructive Creations’ın Greenlight umutlarını söndürerek oyunu platformdan çekiverdi. Sebep olarak öne sürülenlerden biri oylamanın dengesizliği ve bunun üzerine oyun geliştiricisinin piyasaya sürdüğü rahatsız içerikli ve aşırı vahşet içeren tanıtım videosu.

Destructive Creations’ın yöneticisi Jaroslaw Zielinski ise tepkisini saklamayıp bu olay karşısında: “Eğer gerçekten bir Hatred hayranıysanız o zaman gücünüzü gösterin ve oy kullanarak oyunun en popüler platformlara gelmesini sağlayın. Bunun olmasını beklemeyin. Arkadaşlarınıza söyleyin; onlar da arkadaşlarına söylesin ve böylece bu haber her yere yayılsın!” çağrısını yaptı.

Valve, ekim ayında da bir oyunu Steam’den kaldırmıştı ve Gabe Newell’a kaldırılan oyunun geliştiricisinden Twitter’dan bir mesaj iletilmişti: “Gerçekten piyasaya tutunmak Steam olmadan imkansızlaştı.”

Önceki İçerikDayZ’nin yapımcısı yeni stüdyosunu duyurdu
Sonraki İçerikAssassin’s Creed: Unity %50 İndirimde!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz