Haftanın Öne Çıkan Mobil Oyunları #1

Sizler için her hafta özenle seçtiğimiz, ağırlık olarak ücretsiz oyun içeren listemize ilk hafta ile başlıyoruz. İyi okumalar.

 

1-Dude Perfect 2

Pek beğenilmeyen ilk oyunun aksine getirdiği yeni oynanış tarzı ile mobil oyuncuların beğenisine sunulan Dude Perfect 2, son zamanlarda bulmaca tarzı  sevenlerin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Çeşitli engelleri aşarak eğlenceli karakterler yardımıyla basket atmaya çalıştığımız oyun ise Miniclip tarafından geliştirilmiş. Oyun içi bazı satın almalar dışında tamamen ücretsiz olan Dude Perfect 2 ise sadece Android ve IOS platformlarına özgü.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-01

 

 

Windows Phone plaftormu için geliştirilmeyen oyunu  Android için buradan, IOS için buradan indirebilirsiniz.

2-Ramen Celebrity

9gag tarafından geliştirilen ikinci oyun olan Ramen Celebrity, bir yemek yapma simülasyonu. Belirtilen süre içerisinde müşterileri memnun etmeye çalıştığımız oyunda bir çok seviye var ve bunları geçmeye çalışıyoruz. Oyunun zorluğu ise buna bağlı olarak değişirken sürekli olarak yeni malzemelerin de dahil olması oyunu daha da oynanabilir kılıyor .

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-02

Ücretsiz olan oyunu Android için buradan, IOS için ise buradan indirebilirsiniz.

3-Fallout Shelter

Hepimizin bildiği efsane seri Fallout’un cross-over mobil oyunu Fallout Shelter, E3 etkinliği sırasında Fallout 4 ile tanıtılmasının ardından yaklaşık 2 günde itunes’da bir numara olmayı başardı. Bir nevi strateji oyunu olan Fallout Shelter ise bizim bir sığınak yöneticisi olmamızı sağlıyor. Sığınak sakinlerini açlıktan ve çeşitli tehlikelerden koruduğumuz oyun ise şu an sadece IOS platformunda bulunuyor.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-03

Ücretsiz bir şekilde yayımlanan oyunu IOS platformu için buradan indirebilirsiniz.

4-Terminator Genisys: Revolution

Terminator serisinin yeni filminden önce yayımlanan oyunda, insanlığın kaderini değiştirecek olan bir karakteri yönetiyoruz. Hareket kısıtlamaları ile birlikte sunulan oyunda, sabit bir noktadan çeşitli düşmanlara karşı mücadele veriyoruz. Oyun içi geliştirmeler dışında tamamen ücretsiz olan shooter oyunu ise android ve ios plaftormları için indirilebilir durumda.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-04

Oyunu Android için buradan, IOS için ise buradan indirebilirsiniz.

5-Lara Croft: Relic Run

Oyun dünyasının tanınan karakterlerinden biri olan Lara Croft, karşımıza bu sefer bir mobil oyun ile çıkıyor. Kısa sürede ücretsiz oyun kategorisinde yükselen oyun ise bir sonsuz koşu oyunu. Lara Croft’u kontrol ederek çeşitli engellerden kaçtığımız oyun ise diğer sonsuz koşu oyunlarının aksine farklı oynanış mekanikleri sunuyor.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-05

Square Enix tarafından sunulan oyunu Android için buradan, IOS için buradan ve Windows Phone için buradan indirebilirsiniz.

6-Paramanya

Travelling Millionare ismiyle popüler olmayı başaran oyun, Netmarble tarafından ülkemiz için tamamen lokalize edilmiş bir şekilde mağazada yerini almıştı. Türkiye’ye özel kültürel özellikler barındıran oyun ise ülkemizde pek beğenildi. Bir masa oyunu mantığı ile oynanan oyun ise şu an için Android ve IOS platftormları için ücretsiz bir şekilde indirilebilir. Windows Phone için ise oyunun ne zaman geleceği hakkında bilgi verilmedi.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-06

 

Oyunu Android için buradan, IOS için ise buradan indirebilirsiniz.

7-Running Circles

Bir nevi hayatta kalma oyunu olan Running Circles’ta tamamen dairelerden oluşan bir parkurda hayatta kalmaya çalışıyoruz. İlginç bir mekaniğe sahip olan oyun ise aynı zamanda çoklu oyuncu desteğine de sahip. Şu an için Android platformunda ücretsiz bir şekilde ulaşılabilen oyunu diğer platformlarda da görmeyi umuyoruz.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-07

 

Oyunu Android için buradan indirebilirsiniz.

 

8-Cooking Dash 2016

Son zamanlarda popüler olmayı başarmış bir başka yemek yapma simülasyonu olan Cooking Dash 2016‘da siparişleri en iyi şekilde karşılayarak yeni seviyeleri açmaya çalışıyoruz. Oyun içi satın alımlar dışında ücretsiz olan oyun ise şu an için sadece IOS ve Android platformlarında bulunuyor.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-08

Oyunu Android için buradan, IOS için ise buradan indirebilirsiniz.

9-EA Sports UFC

Şüphesiz mağazadaki en başarılı dövüş oyunlarından biri olan EA Sports UFC, son zamanlarda epey bir popüler olan kafes dövüşü sporlarını elimize kadar getiriyor. Konsol versiyonlarından geri kalmayan oyun ise ücretsiz bir şekilde IOS ve Android platformlarında yerini alıyor. Xbox için yayımlanan oyunun ise Windows Phone platformunda bulunmaması ise eksi bir yön olarak tartışılıyor.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-09

 

Oyunu Android için buradan, IOS için ise buradan indirebilirsiniz.

10-Mortal Kombat X

Listemizde yer verdiğimiz bir başka dövüş oyunu daha. Son zamanlarda iddialı grafikleri ve içerdiği yoğun şiddet sebebiyle gündeme epey bir oturmuş oyunun, yakın zamanda mobil versiyonu da yayımlandı. Konsol versiyonlarının aksine farklı karakterle oynanan oyunda ana karakterleri açmak ve daha da güçlenmek için bazı kartlar ve puanları toplamamız gerekiyor. Mevcut karakterlerle takımlar oluşturarak mücadele verdiğimiz oyun aynı zamanda çoklu oyuncu desteği de sunuyor. Android ve IOS platformları için ücretsiz bir şekilde sunulan oyunda, oyun içi satışların olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

haftanin-one-cikan-mobil-oyunlari-1-10

 

 

Oyunu Android için buradan, IOS için ise buradan indirebilirsiniz.

 

Bu haftaki listemizin sonuna geldik. Umarım sizler için seçtiğimiz oyunları beğenirsiniz. Haftaya görüşmek üzere…

 

 

 

 

 

Önceki İçerikSteam’de Radikal Değişiklik
Sonraki İçerikAvrupa’da En Çok PlayStation 4 Satılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz