Grand Theft Auto V İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Farkındaysanız birkaç gündür Grand Theft Auto V hakkında dedikodular,bilgiler ve bunun sürecinde görsellerin yayınlanması bitmek bilmiyor. Bugün Grand Theft Auto V için tam 12 adet görsel yayınlandı.

Rockstar North tarafından geliştirilen Grand Theft Auto V, görüntülerden anlayacağımız gibi bizi zorlu ve bol aksiyonlu görevler bekliyor.

Grand Theft Auto V için yayınlanan görsellerde oyuna birkaç değişiklik geldiğini görebiliriz.Mesela yapımcı ekip, bazı objeleri yok edilebilme özelliği ekliyor. Bu özellik sayesinde polislerden veya başkalarından rahatlıkla kaçabilirsiniz.

Bunun haricinde görev yaparken daha kolay geçmek için bölümleri bir gözcüye ihtiyacınız olacak. Gözcü size düşmanların yerini bildirecek ve sizin oynamanızı kolaylaştıracak.

Grand Theft Auto V oyununda oyuncular kazandığı paralarla yeni arabalar,yeni uçaklar,yeni helikopterler ve yeni botlar için yüksek miktarda parayı harcayabilecek.

Bazı görevler için yan görevler olacak. O yan görevleri tamamladıktan sonrada asıl görevi oynayabileceksiniz.Daha önceden oyunun incelemesinde alınan bilgilerde denize girmek için bazı botlarda özel bulunan dalış giysisini  giyme fırsatına erişeceksiniz.

Yayınlanan yeni görsellere ulaşmak için tıklayınız.

 

Kaynak:GameInformer

 

Önceki İçerikWalt Disney ve EA, Star Wars Oyunları İçin Anlaştı!
Sonraki İçerikPS Vita’ya Güncelleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz