God of War 4’ün İskandinav mitolojisinde geçeceği sızdırılan görsellerle ortaya çıktı!

Internete düşen tasarım görselleri, God of War 4'ün İskandinav mitolojisini konu alacağını ve oyunda Kratos'un olacağını gösteriyor.

Internete düşen tasarım görselleri, God of War 4‘ün İskandinav mitolojisini konu alacağını ve oyunda Kratos‘un olacağını gösteriyor.

İlk olarak NerdLeaks adlı internet sitesinde yayınlanan konsept tasarımları, God of War 4’ün varlığını ortaya çıkardı. Daha sonra bahsi geçen site erişim kapatılıp sitede yer alan haber kaldırılsa da, ortaya çıkan görseller NeoGAF forumunda tekrardan yayınlandı.

Konsept tasarımlarının asıl kaynağı ise, geçen yıl Sony Santa Monica stüdyosunda çalışan ve adı bilinmeyen bir çalışan.

Internete düşen konsept tasarımları açıkça gösteriyor ki, God of War 4, İskandinav mitolojisini konu alacak. Ayrıca Kratos’un da oyunda yer alacağı şimdiden ortaya çıktı diyebiliriz.

Oyun endüstrisini yakından takip eden ve birçok kaynağa yakın olan isimlerden Shinobi602, God of War 4’e ait konsept tasarımlarının sızdırılmasından önce, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak God of War 4 hakkında bir mesaj yayılandı ve oyunun İskandinav mitolojisinde geçeceğini belirtti.

Sızdırılan tüm tasarımlara buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

Önceki İçerikThe Division’da hile kullananlara süresiz ceza geliyor!
Sonraki İçerikFIFA 16, EA Access ve Origin Access’e dahil oluyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz