FromSoftware’in yeni oyunu The Game Awards’da gözüktü

Bloodborne 2, yeni bir Shadow Tower oyunu veya yepyeni bir IP?

Dark Souls serisinin arkasındaki stüdyo FromSoftware‘in yeni oyunu The Game Awards 2017 etkinliğinde gösterilen kısa bir video ile ortaya çıktı.

Dün gece düzenlenen The Game Awards etkinliğinde, 2017’nin en iyi oyunu olmak üzere pek çok kategoride ödüller verildi. Bununla birlikte yeni oyunlara ait duyurular da etkinlikte yer alırken, daha önceden duyurulan bazı oyunlar için ise yeni videolar gösterildi.

Etkinlikte yer alan duyurulardan birisi de FromSoftware’in yeni oyunuydu. Stüdyonun yeni oyun projesi için kısa bir teaser paylaşıldı.

 

Bu kısa videonun sonunda “Shadows Die Twice” ibaresi yer alıyor. Bu nedenle yeni oyunun Shadow Tower serisine ait yeni bir yapım olabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan, Bloodborne 2 olabilme ihtimali de var fakat yeni bir Shadow Tower oyunu olma şansı daha yüksek denebilir.

Öte yandan, bunun yepyeni bir IP’ye ait olması da muhtemel. FromSoftware’in yeni oyunu hakkında bu hafta düzenlenecek olan PlayStation Experience 2017 etkinliğinde daha fazla bilginin veya resmi duyurunun gelmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABER – The Game Awards 2017 kazananları açıklandı

Önceki İçerikThe Game Awards 2017 kazananları açıklandı
Sonraki İçerikDeath Stranding’in TGA 2017’deki yeni videosu gizem dolu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz